IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
No huhhuh. Mitä? Ei mitään erikoista. Kohta alan tehä jotain elämää suurempaa. Taidetta. Tai jotain. Otin miljuuna purkkia ja purnukkaa töistä ja Juha nauro mutta minä näytän vielä. Tulee jotain hienoa. Tulee. Ja näitä.

VIHA:
- Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja miksi? : *Hmmm. Ei tule nyt mitään akuuttia mieleen. Oon minä pöllö olluna mutta eiköhän nuo oo jo unohettu? Toivottavasti.
- Mikä saa sinut raivostumaan? : *Jos siskoille tai muille rakkaille ollaan ilkeitä tai epäreiluja. Silloin se on niin silmitön raivo että päitä putoilisi helposti.
- Oletko ikinä lyönyt ketään? : *Joo. Ei kyllä sais. Mutta jos suutun niin että järki lähtee niin ei voi mitään. Mitäs läksi.
- Oletko mustasukkainen? : *Riippuu yleisestä olotilasta. Tänään mustasukkaisempi kuin eilen. Aina jonkin verran. Joskus liikaa.
- Oletko ikinä toivonut kenenkään kuolemaa? : *Kyllä varmaan. Joo oon.
- Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa? : *En kumpaakaan. Vastustanut virkavaltaa... Miten oisin voinut? "En puhalla, en varpilla."
- Mitä tai ketä vihaat? : *En vihaa kai ketään. Vihaan teeskentelyä, ylpistelyä, ylemmyyttä, typeryyttä, epärehellisyyttä, salailua, viattomiin kohdistuvaa vääryyttä, käskyttämistä, uskontoja, huumorintajuttomuutta, massakulttuureja, yleistämistä, alistamista, rehentelyä, negatiivista sekoilua, persoonattomuutta, apatiaa, pedofiilejä, selittelyä, valehtelua, hyväksikäyttöä, väkivaltaa, lutkailua, esittämistä, tuhahtelua. Ja Saarioisen mainoksia.

AHNEUS/YLPEYS:
- Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen? *Kyl.
- Paljonko sinulle pitäsi maksaa alasti poseeraamisesta? : *Riippuu kenelle pitää poseerata. Yleisesti sen verran ettei kukaan maksa niitä rahoja meikäläisen näkemisestä nakuna. :D
- Itsekkäin tekosi? : *Varmaan joka päivä jotain. Ei nyt tule mitään majoria mieleen.

HIMO:
- Missä kulkee pettämisen raja? : *Siinä että tekee jotain mistä ei voi luontevasti kertoa sille johon on sitoutunut.
- Oletko himoinnut kaverin kumppania? : *En. Ehkä kerran. Mutta miespuolisen kaverin naispuolista kumppania... xD
- Oletko herännyt väärästä sängystä? : *En ku aina JUST oikeasta.
- Mitä himoitset? : *Kauniita asioita. Tai sitten niin rumia asioita että ne on kauniita. Ja sen lisäksi rahaa. Ja tietenkin Alttia.
- Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle? : *Olen. Tai en lehteen mutta nettiin. Vitsillä viimeksi mutta joskus muistaakseni ihan aidosti toiveikkaana..:D Mutta hyvin kävi, ihan mukava kaveri kerran löytyi. Vaikka ei myö koskaan tavattu.
- Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? : *Mikä jottei jos siltä tuntuu.
- Millon joit ensimmäisen kerran alkoholia ja millainen kokemus oli? : *Ööö en muista minkä ikäinen olin. Hieno kokemus, nauratti vaan kauheasti ja oli muutenkin ihan iloista. Oltiin fiksuja ja juotiin sivistyneesti.

TURHAMAISUUS:
- Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin? : *Aamulla katon monta kertaa mutta sen jälkeen annan virran viedä niin sanotusti:D Ellen sitten lähde johonkin ihmisten ilmoille. Se vaatii lisää maalia.
- Mitä mieltä olet plastiikkakirurgista? : *Jos tulee hyvä mieli niin mikä jottei. Kaikki lienee sallittua.
- Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? : *Laulan ainaki paljon. Mutta en tee oikein mitään jännää. Tylsää on jos vakoilee.

VALHEELLISUUS:
- Teko, jota kadut? : *En taida tänne tilittää. Voi hitsi voi harmi vai häh..
- Oletko lukenut toisen päiväkirjaa? : *En muita kun blogeja.
- Mitä teet jos kuulet ystäväsi kumppanin pettävän häntä?: *Kerron tietenkin mitä oon kuullu. Ei sille oo vaihtoehtoja.

No niin! Nämä jää aina kovin positiivisiin tunnelmiin. Ei se mitään. Kupai! Kuuden ketjun pariin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.