IRC-Galleria

WOHOO~~ Italia lähestyy <3Tiistai 21.11.2006 23:57

Siis ei se maa tuu yhtään lähemmäks, mut koko ajan se päivä lähenee kun sinne lähden >:3
Oon malttamaton. Yes, I know. Hoho, tarvin ison matkalaukun. Ollaan jo sopan kanssa ruvettu pohtimaan typeriä. Esim. "miten pärjätään ilman ruisleipää,salmiakkia tai suklaata(HYVÄÄ SUKLAATA)? sitte.. Missä me voidaan pestä vaatteet? :D joo joo ihan fiksuja ajatuksia. Ja miun päässä pyörii vaan likaset ja irstaat ajatukset koko tyttökodista. xD mmmkay, oon likanen mieleltäni. Mmmhm. .__. Saa nähdä jos päästään ees koko Italiaan. Ei saa lähettää miusta ja sopasta mitään kuvia sinne. Ne ei pian ota meitä koko Italiaan :DD

Silmiä kirvelee. Hohoooo. Väsyttää. Vaikka heräsin tänään joskus 1 aikaan. En oo saanu mitään aikaseks koko päivänä. Hitusen saamaton olo. Tosin mie oon saamaton. Hoho, kunnon oivallus. Hitsi Mia sä oot tänään fiksu<3

^^ Ja oon löytäny itsestäni uuden asian. Oon aika ylpeä. Vaikkakaan muut ei sitä ehkä suvaitse. Muahaha. Se on sitten niiden ongelma. :>>

Ookke moooooi

~~Rempsuttelija Mii

EDIT:

21.11.06 22:08 <sopa> "pitääkö mun ottaa 30bantsut mukaan?!?!" :D

HEI IHMISET!Perjantai 17.11.2006 00:12

vitut tätä kukaan lue. MUTTA. Itse asiaan. :D NYT KOHTA TELKAN ÄÄREEN! SIELTÄ TULEE HYVÄ DOKKARI! 23.00 MTV3.doc: Mysteerinen klitoris <-- siis MTV3 on tuo kanava. SINNE NIIN NYT VAAN KATTOMAAN!... Kohta. Mä ootan jo silmät kiiluen tuota.. u___________u Njuu, mulla viiraa.

~~ RÄMPSYTTELIJÄ...SESSA Mii. :D (a.k.a mia, yhdellä i:llä)

...Keskiviikko 15.11.2006 19:45

Satutko muistamaan, milloin rekisteröidyit gallerian käyttäjäksi? Tietokannan syövereistä löytyykin tieto! Päivämäärä oli 14.10.2004. Käyttäjänä olet ollut noin 2 vuotta ja yhden kuukauden. :)

yaaaaayTiistai 14.11.2006 21:38

Niin. Busto Arsizioon mennään. >:3 Milanoon on sieltä 30km xP ETTÄ IMEKÄÄ TIKKARIA!...
... pitäis öö.. tehdä jotain..

YAAAAAAAY >:3Maanantai 13.11.2006 16:14

Elikkä joo. Tammikuussa tämä prinsessa lähtee Sopan kanssa Italiaan 4viikoks<3 10.1 on kai se tarkka aika millon lähdetään sinne,tullaan takas helmikuun puolella. :> hoho, mennään asustaan johonki tyttökotiin, XD ja siellä on nunnia. Julmaa ironiaa kun aina kaikille sanotaan, että "joudut tyttökotiin!" ja nyt joudutaan ite sellaseen. :D Nyt pitäis vaan ettiä joku työharjottelupaikka 3 viikoks ja sitte loma ja sitten sinne Italiaan. Tsiöh. Raha-asiatki pitäis saada kuntoon. :D Kyl tää tästä.

Oon ihan innoissani. Koko elämäni oon märehtiny kun oon halunnu Italiaan, JA NYT PÄÄSEN SINNE NÄIN PITKÄKS AIKAA<3<3

Vois tehdä opinnäytetyötä ja keskittyä olennaiseen. xD

~~ Rampsessa Mii

jooSunnuntai 12.11.2006 16:18

Kyyläsin. :D
Ja sain suuren mietteen mieleeni, miten sinisilmäiset luokitellaan pissiksiksi? :D yhdessä testissä oli pissis otsikon alla "[ ] onko sinulla siniset silmät" x_x vajaata.

huh huhSunnuntai 12.11.2006 14:58

Joo olin eilen poikien kanssa kaupungilla .____________. Kaaos koko ilta. Huh huh.
Nyt lienee pikku kapula. Phah. Mut ainaskin sain kebabia. Menis syömään. Jos vaikka maistuis ees ruoka. :D Mut hei, mä näin tissejä. Oltiin kattomassa tissishowta.


~~Römpsessä Mii

Kiitti MarjanaamaKeskiviikko 08.11.2006 11:54

NYT MUN TEKEE MIELI UIMAHALLIKARKKEJA :<<<<<<

himot iski ku katoin marjanaaman päiväkirjaa :<<

UIMAHALLIKARKKEJAAAAAAAAAAAAAAAAA *itkuvinku* :<<

Meen varmana ostaan niitä. Vielä joskus.

Sopa on jurnu.

~~ Rampsessa Mii.

Joo moi.Tiistai 07.11.2006 22:33

Vihaan tuota vieraslistaa. Se aiheuttaa pahanlaatuista vainoharhaa, sekä ahdistusta. XD
Joo joo mulla on nyt ne viimesetki ruuvit löystyny ja lähteny omille teilleen. :<<

:D no ei joooooo. Hassu olo. On niin kivaa ^^.. TÄNÄÄN MÄ MENEN LENKILLE KUN EILEN EN MENNY. :D Se olis menny eilen muuten niin kauheen myöhälle.

Yours truely,


~~ Rimpsessa Mii

ja näin XDMaanantai 06.11.2006 17:43

Aina multa kysytään kun ostan pattereita: "miks et osta ladattavia pattereita?" :D mä olen vain Mii, en tiedä miksi teen asiat niinkuin teen ne. Mä vaan teen, en mä sitä sen tarkemmin mieti. :D ja totta tosiaan,en tajua miksi en voi yksinkertaisesti ostaa niitä ladattavia pattereita. Naurattaa. :< mun snadissa(pillimehu"olen suomalainen") on pillissä reikä. Imeminen on rankkaa. XD ei kestä, kunto ei kestä. :D Tänään meen lenkille. Tosin varmaan käppäilen jo kaukaa kotiin, kun meen käymään töitä hommaamassa ^^. Eli siitä tulee jo jonku verran, :> sitte vielä illalla lenkille. NIIN JUU! Sitte samoin, "miks et osta suosiolla kunnon kuulokkeita?" :D kun en mä sitäkään tiedä. Nappikuulokkeet on käteviä,mutta ne hajoaa suht nopeesti. En vaan tiedä. XD oon edelleen se sama pieni Mii joka tekee asiat omalla tavallaan. :D muiden mielestä oon varmaan aika monimutkanen ihminen. ^^ Mutta njah, teen ne asiat omalla tavallani. Tehkää te omat asianne omilla tavoillanne :D

Pissattaa. En jaksa mennä pissalle. Kärvistelen sit kotiin asti ja käyn nopsaa kotona vessassa ja sitte tööööööitä :
o

Oon aika tyytyväinen elämääni tällä hetkellä :>.. Tää on kivaa.

Mjoo vois lähteä kohta kotia kohti ^^ moikka \o


Yours truely


~~ Prinsessa Mii ^^