IRC-Galleria

ROARRRRRRRRSunnuntai 21.01.2007 20:19

ollaan jossai netservicessa taal bustossa. pelottavaa. kohta pitaa lahtea pois ku aika loppuu. orrrrrr...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaMaanantai 15.01.2007 17:17

talla hetkella ollaan paasty jopa bustoon. jeejee. :<<<<<<<<<< NUNNAPAIKKA ON IHAN TYLSA! paitsi et tanaan ollaan nahty kivoja uroksia ja naaraita. xD moimoi pois


VIHAAN NAITA NAPPIKSIA.

t. PRINSESSA mii.

TADAALauantai 13.01.2007 03:21

tytto on nyt sopan kanssa amsterdamissa ku milanon lennolta myohastyttiin jonku perkeleen tuulen takia. taal damissa possytellaan liikaa huumehia. dodi. menis nyt vaikka pois ku ei oo kauheena aikaa.


~~Rempsussa Mii

hohoKeskiviikko 10.01.2007 01:31

imekää gigua! viel pari päivää. sit meitsi lähtee moi.

JA IHMISET JOS JOKU VIEL HALUAA KORTTEJA NI NIMEÄ JA OSOTETTA MULLE TULEMAAN! .__. kohta oon kadonnu, ni se on sitte vähä myöhästä 8
D

JA jos yritätte mua sieltä tavottaa, niin parhaiten mut saa kiinni tekstareilla :> <3 JA PITÄKÄÄKI MUHUN YHTEYTTÄ! :D


~~Rumpsissa Mii

:DDDDDDDDDDMaanantai 08.01.2007 03:34

väsyttää ja naurattaa.


http://www.youtube.com/watch?v=ghHtm4HLLLw

<3~~Rimpsyssä Mii

örrMaanantai 08.01.2007 00:25

energiaa riitti ainaki parikyt minsaa. :D Alotin jo pakkaamisen. Perjantaina lähtö. Yaaaaaaaaay <3

ELI NYT ILMOTAN, että jos mua tuutte kaipaamaan kun oon Italiassa, niin parhaiten saa kiinni tekstarilla, mutta aina en välttämättä vastaa. ^^ mut olis kuiteski kiva kuulla ihmisistä jotain.

Kortteja lähettelen, ja jos vielä jotku haluaa kortteja ni osotetta miulle,että kortti tulee perille asti ^^.. ja toivon mukaan sit miun harakan varpaista saa selvää... mmmkayyyyyyyy.

Väsyttää. Se mun energiapamaus oli aika lyhkänen juu.

Menis tuonne moi. \o

~~Rampsessa Mii

lolKeskiviikko 03.01.2007 01:28

Rakas päiväkirja (toi en ollu minä, se oli Edward mmkay.)

Tänään sain digi(dick)kameran. Mmkay. 10päivää vielä jäljellä, sit lähden Italiaan. Ihanaa <3

Mun nenä on taas jäässä.

Se oli kai sit siinä. Paitsi et huomenna kouluun :>> mhoho. Pitäis herätä aikasin, mut ei voi mennä kyl nukkuunkaan kun pojat kattoo leffaa ja älisee. Njah.

Mut mua jopa väsyttää. Mainiota <3

Ja nyt pois moi.


~~Rumpsessa Mii

moiLauantai 30.12.2006 22:25

... astetta fiksumpi alotus. eiku joo näin se alkaa.

"RAKAS PÄIVÄKIRJA!"
... ja siihen se sitte jääki.

hmhm. kylmä ja ja ja päätä särkee.

:D pitäis jostain kaivella hitusen kahisevaa. :D EI HAJUAKAAN MITÄ HUOMENNA PITÄIS TEHÄ! nakertaa koko uusi vuosi. jouluki oli niin arseesta. Haluan nyt vaan sinne hiton Italiaan. Tai en tiiä haluanko. xD no hah, tottakai haluan. Hiukset sojottaa sangen seksikkäästi. Yäk.

Huomenna.. yh.. ei tietoa mitä teen. Suunnitelmia suunnitelmia. Ehkä vaan jumitan koko illan kotona ja öö.. angstaan ku muilla on kivaa XDD joo ei käy. :< mähän lähden johonki. Joo o. Jaha. Joku tuli meille kaljat kilisten ._.

mjoo. päätä särkee. EN OTA SÄRKYLÄÄKKEITÄ... vai ottaisko... :< tekis mieli...

en jaksa. moikka~~

~~ Rympsessa Mii

jooPerjantai 22.12.2006 20:10

._. miullekkin saa ilmotella, jos haluatte että pistän teille korttia sieltä italiasta <3 osotteita kiitos. :> duuuuhhh~~

älä lue.Perjantai 22.12.2006 20:08

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti