IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

there's no life like nolife.Torstai 09.02.2006 23:57

;< just noin.

rakko räjähtää. so does my head. asdf. en osaa kirjottaa. typotan koko ajan.
en ollut tänään töissä. >< sairastelin. sekä henkisesti,että fyysisesti.

heeh,pitkästä aikaa äiti asetti rajoja, jos en mee huomenna töihin,niin en saa mennä murmelille. enkä mihinkään muuallekkaan. how cruel is that. :D no ihan hyvä,että se edes jotain yrittää.

On vähän sieni olo. Who wants to smash me?? ;< tylsistyn.
Pitäis saada aikaseks kirjeen lähettäminenki. Hum. Ah, huomenna voisin varustautua taas raatelukynsillä. Töissä on hiukan paha niitä pitää :D ekana päivänä tosiaan nukuin pommiin ja tulin 30min töihin myöhässä,enkä kerenny ottaa kynsiä pois, ni heti ekan tunnin sisällä jo irtos yks. :D Go Mia,go go go. Helvetti. Kusen kohta housuun. Ajattelin ilmoittaa,meinaan se on tärkeää tietoa :D.. Njaahas, taas meni Lost sivu suun. Tosin ei se sinänsä innostanutkaan. Ainakin eka jakso oli suht himmeä. Mutta ehkä ens viikolla katon sen :D

PRINCESS CONSUELA BANANAHAMMOCK!... uuh.. kymmenen pistettä ja papukaija merkki sille,joka tietää,mistä sarjasta tuo on :D!..ok,mulla on tylsää... MUT KOITTAKAA SILTI MIETTIÄ JA ARVAILLA...

Äsken oli kuuma ja nyt on kylmä. Hienoa. Mitä vikaa mussa on :D?!? n11nQ 3nX mä 00 t4rp33X 1hQ!!?1?!?!?!+!?

Njuu,liiallinen orankimehu saa pahaa aikaan. Nyt jatkais vaan tuota irkkausta. Oon tänään epätoivosesti yrittäny saada rollercoaster tycoonia yms pelejä toimiin,mut ne ei vaan suostu toimimaan ;< ehkä minussa on jotain vikaa. MUTTA KUKA NIITÄ VIKOJA YMMÄRTÄÄ KUN POSAHTAA SELLANEN VALITUSIKKUNA NAAMAN ETEEN JA SIINÄ ON VAAN NOLLIA :D!?!?! ja ehkä pari sanaa englantia.

NO JOO, NYT MENEN,RAISKAAN CAPSIA! EIKÖ OO KIVAA?!?!

itte-kimasu \o
-mii-chan.
"Tehtävänanto: paljastan kuusi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1.No niin, mulla on pakkomielle tutkia hiuksiani,etin naama vääränä kaksihaaraisia ja ku löydän,niin katkasen sen hiuksen.
2.Jos oon yksin kotona, niin on pakko ottaa alusvaatteille ja laittaa musiikki soimaan ja tehdä kaikkia kertakaikkisen kamalia tanssiliikkeitä x__X ja se hoilottamine..se vasta kamalaa onkin.
3.olen paatunut kommenttikyylä. ei sille mitään voi. :D olen utelias.
4. ilmiantaminen..oi...se vasta kivaa onkin<3... eli kannattaa siis pitää kuvat sääntöjen mukaisina.
5.puhun meidän elukoille. :D ne haluaa jonkun jutteluseuraksi,mitä vikaa siinä on?
6.nussin pilkkua. se vaan on niin kivaa ^^

haastan:

Chiriin
Migself
^Niiskuneiti
amoresperros
TriplaJ

NYAA :3Sunnuntai 11.12.2005 03:49

Nuusku koisaa tossa tuolilla. On vähän mömmö olo. Sairastelu on jees. Taas vaihteeks olin taas puhelintytön kuulonen. Saas nähä alkaako se taas huomen aamuna. Tai siis tänä aamuna xD... Jeh. Tuli tossa aamulla(lauantai aamuna) joku nainen tuomaan jotain kirkon lahjaa joka kodille,jeesustelu kirja se oli.Hilluin tossa tyytyväisenä pyjama päällä ja sitten näin,että se nainen lähesty ja paniikissa juoksin omaan huoneeseen piiloon ja huusin äidille,että joku akka tulee.

Höm höm. Lisäsin kuviakin. Levottomuuden,väsymyksen ja sairastelun tuotosta ovat ne. Juukelis puukelis. Laaman kikkeli ja mehiläisen maha.
Juupa juu,olen väsynyt. Ja mökkihöperö..Aivan kamalaa. x__x
Nyt vois sammuttaa tämän koneen ja ryömiä sängylle.Silmät lepotilaan tai jotain sellasta +___O

KISS MY SATSUMA BITCH!
...Pois......

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!Torstai 01.12.2005 11:55

olin ihan innoissani ku toi näytti,että 11 uutta kommenttia.. MUTTA PERKELE KAIKKI SOPALTA JA MIIKKALTA! HAISTAKAA KAKKA!...vitun paskat... laitan ne kohta mustalle listalle... haistakoot kakan..perkele... mulla on paska päivä, ollu koko viikon xD...
ei kannata ärsyttää mua tällä viikolla :D...äää..meinasin viime tunnilla nukahtaa,ku venähti viime yönä pitkälle, katoin leffaa ja nyt saan koko päivän olla silmät ristissä ihan ulapalla... Hmm... se fysioterapia tsydeemi on tänään.. kontrolli :D.. en mä oo jaksanu niitä juttuja vääntää... pitää taas pyllistellä sille akalle varmaan, mahtaa olla sillä kivaa.... hmm..ei innostais. mutta pääsenpä aikasemmin tunnilta pois..mitähän meillä on sillon..varmaan jotain...jahas, liiketoiminta suunnitelmaa :S.. perustetaan sopan kanssa musiikkiliike :D..tai joku.. hmm.. vitja.. TÄNÄÄN VARMAAN NETTI TAAS TOIMII!!!<3 pääsen irkkaamaan <3...

ja nyt pitää ahkeroida täällä tunnilla. njah.. yäk.. atk-kirjanpitoa....

UAAAAAAAAAAHMaanantai 28.11.2005 11:13

olen paiseissa. kotona ei netti toimi,en oo muuta tehny ku nukkunu, ja masennellu. IHMISET, hyvä neuvo elämään:ÄLKÄÄ ELÄKÖ NETIN AVULLA :D!!! elämää on netin ulkopuolellakin...kai :S.. en vain itse ole sitä vielä saanut selville :D.. mutta ehkä joskus vielä saan sen selville.Ja kuolen jos en pääse nettiin... Mutta kai mä jotain keksin vielä joksku aikaa :D... Hmm.. uus jaksokin alko :S.. ihan kamala sellainen. Njah, viikonloppukin meni. Höm höm.. Tylsää. voisin mennä kotiin nukkumaan. JA EN JAKSA NYT KIRJOTTAA AINA PISTEEN JÄLKEEN ISOLLA KIRJAIMELLA.. Koska olen väsynyt. xD ens tunnilla on kai äikkää... Toivottavasti pääsisin jotain kivaa kirjottamaan. Njah, kirjottaminen on kivaa, toisin kuin se,että on hiuksia silmässä..

So i felt like the biggest asshole.

Vois mennä pois. Morjens.

HAAAKeskiviikko 23.11.2005 00:08

hyvä minä \o/ koe meni jees. ja jopa osasin melkeen kaikki laskut :D kaks viimeistä jätin laskematta kun en jaksanu keskittyä :D.. Hah, oli vaan niin kauhea nälkä. JEE JEE. Enkun tunnilla meinasin nukahtaa. Olin jo puoli unessa :D.. Kjäh. Ja oli koe myös tuosta Rikos&Rangaistus jutusta. siitä ei ole hajuakaan,että miten se meni :/.. Vaikutti menevän huonosti,kun ei oikeen ajatukset suostunu kulkemaan :D..

ÄÄ... SAIN TÄNÄÄN NÄPPIKSEN :D..varanäppiksen<3..

Ja nyt..Huomenna enkun koe :D en lue. Mutta pois menen.

HAH. PÄÄSENHÄN MÄ KIRJOTTAAN!Maanantai 21.11.2005 22:51

caps lock<3...mmm.. se on niin ihana.
olen paiseissa. :D kaadoin vahingossa näppikselle kokista,ja sain sen lahjakkaasti jumiin :D..no pari näppäintä jumittaa :D..ei sen enempää..ÄÄH. mutta paiseilen silti.Irkkaaminen on pirun hankalaa kun nää jumittaa xD.. ääh.

hmm.. hiukan tylsää. Torstaina vankilaan, ja sen jälkeen sopalle O.o..Kaaos.Hiukan pelottaa.MUTTA en anna sen..öö...riistäytyä käsistä..räpylöistä..sorkista..SORMISTA. Eh ^^;..ÄÄH.. kirjottamisesta ei tule mitään ku irkissä älistään O.o..

PITÄÄ LUKEA KOKEISIINKI O.o

aaaaa..paniikki :D nyt pois
- Vanhemmat »