IRC-Galleria

[uuh]

[uuh]

LAHNA para siempre

POR FAVOR DIME QUE SI..Lauantai 07.04.2007 04:16

kylla! OI KYLLA! tanaan se tapahtui! elamani arvo sai uuden asteen! tata odotin ehka eniten!
tapasin vihdoinkin pojan jonka nimi on jaime ja sain vihdoin ja viimein sanottua: "HOLA JAIME!"

no eilen ei kylla ihan ilon paiva ollut. nuoriso oli plazal juomas ja siel oli siis kaikki. oli hauskaa. juteltiin, tanssittiin, piscolaa meni ja kaikkee muutaki. tunnelma oli taivaas mut sit vahan ajan paast istuin vaha kauempana muista felipen kanssa ja yhtakkii se otti mua kadest kii ja sano et "vamos!" olin vahan etta "mitah?!" ja sit nain kuinka kaikki lahti juoksee. lahin tietenkin typerana juoksee vastakkaiseen suuntaan ku mun laukku oli siel! (mun laukku! haetaan se huomenna. nyt taxiin ja hietsuun) jossain vahan matkan paassa oli joku kunnon tappelu. joo ja taalla pain ne on tosi vaarallisia. kiitos "flaitejen". mun luokkalainen, joka on siis tytto (!!!), hakattiin naama verelle. seuraava on sitten varmaan mina :D

nyt lahen johonki paasiaisparaatiin missa mun sisko soittaa triangelia :DDDDDD onneks ma en joutunu. en haluu ees kuvitella :D sit bailaa!!

mari voit sakin ottaa yhteytta muhun kapulalla jos mielesi halajaa. halajan hunajaa. mo!

ai niin. sain mun ekan kokeen takas! chilen historia. arvosana 2.0!!!!!!!!!!!! pisteita 5. parempi toiki ku ei mitaan eli nolla. olin unohtanu laittaa mun luokan siihe paperiin nii sit se ope viel oli kirjottanu et: "kuinkas tyhma oikein olet kun et luokkaasikaan tieda? :D" GRACIAS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.