IRC-Galleria

hei vaan...Maanantai 26.06.2006 00:52

Noh lauantai meni sitten rauhallisimmissa merkeissä. Kävin saunassa ja kateltiin vaan töllöä. Nytten on tämä äippä kauheassa flunssassa,yskä lähti niin tuli hirveä nuha päälle. Eikä mitään sopivaa särkylääkettä mukana..No joo isille nousi sitten kuume...

Tänää käytiin katsomassa mun mammaa ja jesse näytti iso-mammalleen kuin hyvin osaa jo puhua. Tuli paljon uuttakin tekstiä.
Kaikkein paras juttu oli se kun mun veli huusi mulle "nii nii" ja jesse kattos mua hetken ja sanoi "nani ano nii nii"
Kauheasti sen puhuminen on taas parantunut ja miten se osaa ymmärtää jo paljon paremmin kun noin 1kautta sitten. Kun kysyy että otatko sä leivän päälle juustoa poika vastaa en mä tai kun juoksee keittiöön ja kysyy häneltä mitä haluat niin vastaa "ano,aitoo".
Ja se miten tuo kaikki muukin kehitys on tullut. Osas tänää ruskolla pinota erikokoisia purkkeja oikeassa järjestyksessä sisäkkäin ja teki "nuppi" palapeliä ihan itse siten että välillä näyttti mihin kohtaan pala tuli,mutta jesse käänsi ihan itse palan oikein päin ja pisti paikalleen.

Niin oltiin tänään mun tädin luona ruskolla. Käytiin vähän kävelemässä heidän koira vanhuksen kanssa ja samalla käytiin kurkkaamassa naapurissa n.3viikon ikäistä varsaa. oli se suloinen ja pieni otus. Tamma oli hyvin hyvin tarkka pojastaan eikä saatu varsaan koskea.

Mutta kiva päivä taas oli. huomenna lähen shoppaamaan myllyyn.Jee!! saa nähä mitä kaikkea alennuksesta löydän..jesselle!! niinhän se aina menee=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.