IRC-Galleria

Niin tyypillinen sunnuntai...Maanantai 31.07.2006 01:57

Aamulla herättiin jo kello 7 mut onneks jätkä tuli makoilee tunniks meidän väliin, mutta kahdeksalta alkoi sitten vipinä...
Isi heräs siinä puoli 9 aikaa niin äiti sai rauhassa lepäillä ja nousta siitä sitten ylös.
Noh me sitten torkahdetiin jessen kanssa hetkeks sohvall jo 11 aikaa...
Mä olisin voinut nukkua koko päivän, ollut niin väsynyt ja veltto olo. Tyypillinen sunnuntai päivä olo...

Noh kyllä siitä sitten loppujen lopuksi piristyttiin. Ja piti sitten jessen kanssa lähtee ulos kävelee ja kauppaa. päästiinhän me pihalle kun huomasin, et hei täällähän sataa.
Aattelin et kyllä tää tästä kohta loppuu ja odoteltiin 20minuuttia katoksen alla sateen loppumista, mutta turhaan sehän vaan yltyi...

Oli siis tosi ihana ukon ilma. Vettä tuli niin ettei eteenpäin nähnyt. Ihanaa, nyt on ihanan raikas ilma ollut loppu ilta. =) Tätä ne viime päivän järkyttävän painostavat helteet on tiennyt.
Sähköt meni pariks sekuntiks. Ja laitettiin sitten kone pois päältä. Kaverilla oli käynyt huonompi säkä ja siltä oli kone tiltannut...

Jesse meni unille tossa 10 jälkeen, toivon mukaan nukkuu yhtä hyvin kaks viimeistä yötäkin=)

taas yksi päivä pulkassa.Sunnuntai 30.07.2006 01:13

Tänää piti olla siivouspäivä,mut tulipa paljon esteitä ettei sit voitukkaan. Noh huomenna sitten.
Mummi ja Satu kävivät kahvilla. Annika ja sen pikku veli myöhemmin illalla.
Käytiin yhdessä perheen kanssa kävelemässä kauppaan. Jesse tykkää kun saa juosta pitkin pururataa, mut laiska toi jätkä on. Mielummin olis sylissä välillä ollut kun kävellyt..*heh*

Sai jonkun ihmi spurtin kotona kun annika ja sen veli tuli. kauhia on poika esiintymään.
Välillä piti jopa pitää pientä välien selvittelyä siitä miks leluja ei saa heittää tai miks lyöminen ei oo sallittua... Osaa olla poika hyvin itepäinen ja suuttuu vielä enemmän kun sitä komentaa...

Voih,on kyllä jesse saanut mustelmia tänään. Kiipes sitten keittiön tuolille ja just kun olin nostamassa alas,kaatui. ja kauhia huuto. mahtoi kyllä sattua. Myöhemmin leikkis oven kanssa ja onnistui jättämään sormet oven väliin...
Voi äitin kultaa.

Meni tänää jo ennen 10 nukkumaan... Toivon mukaan nukkuu yhtä hyvin kun viime yön. Heräs ekan kerran vasta 8.15...=)

iltaa...Lauantai 29.07.2006 02:23

Isäntä lähti iltapvästä 4jälkeen DBTL:n. Sovittiin että mä jätän tällä kertaa väliin. Olihan toi pieni mies jo viime viikonloppuna yö kylässä, ei tää äiti raaski sitä taas pois pistää.
Oli hän herttasellä päällä. Kauhia hali pula iski ja halis äiti vähän väliä=)
Noh kyllä taas osas olla vasta kohtakin, kaikki kolttoset tehään aina silloin kun isi ei oo paikalla. Isi sitä välillä ihmetteleekin et miten tuo jesse poika muuten osaa olla tuhma.
Eihän se nyt tuhma oikeastaan olekkaan,mut vähän rasavilli ja oikea puupää. Kaikki saa miljoonaan kertaa sanoa.
Noh piti sitten käydä parvekkeella katsomassa kun kuului että iso auto ajoi pihaan. Tuli rekka ja saatiin uusia naapureita. Jessen piti tietysti vähän höpötellä heidän kanssa.
Saa poika uuden kaverin, joka on melkein saman ikäinen poika kun jesse.

Tänää on taas illalla poltellut masussa. Mitä tää nyt oikeen on...:S täytyy kattoa viikonlopun yli ja soittaa neuvolaan maanantaina jos jatkuu..Onneks on neuvola ens keskiviikkona...

Noh katottiin tuossa toi usva ja sit sinkkuelämää. jesse onneks nukahti ennen sinkkuelämää niin äiti sai herkutella mansikoilla ja jäätelöllä.
Tossa odottais vielä toi uus teräsmies leffa,mut taitaa jäädä toiseen päivään kun isi ilmoitti äitin iloks et on kotiin päin jo tulos =)

Eli isiä odottelamaan!!

Heippa..Torstai 27.07.2006 18:43

Aloitin aamun siivoamalla. Sainhan siivottu makuhuoneet kun siäntä jo töistä tuli kotiin ja keskeytti mun siivoukset..perhana...ja kun olisin voinut jatkaa niin jessen päikkäri aika tuli.Nyt inspis aivan tiessään, ja osa syy varmaan johtuu siitä että mun mahassa polttaa..:S
Alkoi tossa kahden aikaa, ensin tuli aikas kovia kipuja,mut sen jälkeen ei ole enää niin paljoa sattunut... Mutta välillä sattuu kumminkin..Hmm,onkohan nää supistuksia,vaikka tuo masu ei kovetukkaan??!!

Meille tuli uusi jenkkisänky tänään, onhan sitä jo odtettukin..Mitä ne sanos et toimitus aika on 8-10 viikkoa ja saatiin odottaa n.3viikkoa.Kerrankin jossain ollaan nopeita...
Tää äiti odottaa iltaa et pääsee tutimaan uuteen sänkyyn=)

hihi..Keskiviikko 26.07.2006 21:22

Ton pojan leikkejä on niin hauska seurata, miten tuon ikäisellä riittääkin jo tota mielikuvitusta. noh siitä selityksestä ei paljona selvää saanut kun leikkis. Muutama yksittäinen sana kyllä löytyi...
Niin leikistä:
Siinä se poika istui lattialla taikamukin,muumipeikon,tutin ja riepun kanssa.
Välillä hän slitteli muumille kaiken maailman juttuja. Sanat muumi,jano ja tutti tuli muutaman kerran selvästi. Sitten hän juotti muumia mukista kun sanoi että muumi ano. Ja sen jälkeen oli selvästikkin muumin nukkumaan meno aika. "Muumi tutti" ja koitettiin laittaa tuttia suuhun ja sen jälkeen muumille laitettiin riepu kainaloon ja tyynyn päälle "kukkumaan". Jesse tuli viereeni ja sanoi "shh,muumi,aa aa". oli se niin hellyyttävän näköistä touhua. Ja tätä jatkui reilu puolituntia melkein samaa kaavaa noudattaen..=)

Noh kateltiin tuossa merlose placea, jesse istui mun vieressä. Seuraavaks kun vilkaisin poikaa niin siinä se poju nukkui istuvalteen..<virne> tais olla vähän väsy.
Mutta nytten herättelee poikaa,ettei yö unet menen ihan pepulleen=)

Niin juu, meidän vanha sänky huudettiin huuto.netistä.
Ja kävi vielä niin hauska sattuma että puhelun jälkeen tajusin huutajan olevan rapen tuttuja=)
Huomenna tulee uusi sänky eli tänää nukutaan sohvalla kun vanha sänky haetaan pois illalla=)

pakko hehkuttaa...Keskiviikko 26.07.2006 14:37

tää äippä heräs vasta kello 11 ja vielä vetää poika sikeitä=) Tais tulla nukuttua päikkärit putkeen=)

lisäys vielä edelliseen...Tiistai 25.07.2006 21:51

Niin on pakko vaan iloita vielä tuosta mun painon noususta...Mulla ei oo kuukauteen tullut yhtään painoa lisää..Päin vastoin oli 100g lähtenyt...=)

tyksissä...Tiistai 25.07.2006 18:17

Päästiin heti puolelta sisälle,kun aika oli.
Mentiin ensin sydänkäyrään ja saatiin kokeilla kaikenlaisissa asennoissa kokeilla että hattiksen sydän äänet saatais kuuluviin. Noh hattishan oli vaihteeks sillä päällä että kiusas oikeen urakalla. Eihän siitä mitään tullutkaan ja lääkärikin jo odotti meitä toisessa huoneessa.
Noh saarna tuli sokereista. korkein arvo oli ollut tunti ruuan jälkeen niin kaks kertaa 8.8...Sensorin mukaan. Paasto arvot olivat olleet kyllä nytten ihan ok. Nyt sitten mitataan 2viikon ajan 3päivää viikossa,paasto,ja tunnin päästä ateriasta.
Että kahden viikon päästä tiistaina uusi käynti ja mietitään sitten onko tarvetta insuliiniin..jaiks...
Sitten ultraan. noh hattis on edelleen perätilassa, että kahden viikon päästä sitäkin tarvitsee tarkastella.
Noh tää lääkäri kuka mulla oli sanos vaan kun kysyin että viittiikö katsoa sukupuolen,niin vastas ettei täällä ole sellaseen aikaa varattu. Et vaikka näkiskin niin ei hän sit siltikään näe..Ihme tyyppi, oli muutenkin tosi ärsyttävä.Toivon mukaan en samalle mene seuraavaks..
Noh Hattiwatti on kuulema aivan normaalin kokoinen,ei pieni eikä iso. Painoarvioks sanottin nytten 1600g. =) Äitin vauva!!

Tuo isompi vauvani on ihan hassu pieni mies.. Nykyään ei mennä sit mihinkään ilman muumipeikkoa. Kovin haluaa halia sitä koko ajan. Ja unille menossa muumi pitää olla mukana.
Ja sitten hän on löytänyt nyt ihan ykkös lempi kappaleenkin. Toi mikä löytyy madagasgar leffasta:mä tahtoo veivaa veivaa..Jätkä kun kuulee sen alkaa pylly heilua ja kuuluu vaan veivaa veivaa..Hihi....

iik,jännittää...Tiistai 25.07.2006 14:45

Tästä kohta lähössä tyksiin päin. Saa kuulla kunniansa sokereista,mutta pääsenpähän sitten ultraan ja ehkä saisin tietää kumpi tuolla masussa asustaa=)

hei muumit...Maanantai 24.07.2006 01:45

Jesse nukkui sitten 14h yö unet=) Oltiin sitten pirteenä kun lähettiin kohti muumimaailmaa.
Jesse otti vielä ennen perille pääsyä pienet päikkärit niin jaksoi koko ajan hyvin muumimaailmassa.
Oli aivan innoissaan,yhtään ei muumit pelottanut. halus vaan koko ajan silitellä niitä. Ja meni itse kättelemään muumipappaa.Hokes vaan sen jälkeen koko ajan pappa pappa.. muumitalo oli kiva paikka,siellä oli kaikenlaista hauskaa,eikä meinannut herra haluta pois sieltä.

Käytiin mamman keittiössä syömässä ja vielä nipsun kaupassa ostoksilla. Sitten lähetiinkin kietelee vielä hetkeks vanhaa naantalia.
Jesse sai mummilta muumijuomapullon,josta halus tietenkin koko ajan juoda ja hienon muumi t-paidan. Satu kummi osti muumipeikon ja siitähän ei olla koko iltana luovuttu. nukahti muumi kainaloon=)

Mentiin sitten naantalista vielä ruskolle. Jesse nukkui kunnon päikkärit tiinan ja niiden pihalla.
ja sen jälkeen olikin hyvä syödä jäätelöä ja mansikoita. mansikat vaan ei tolle jesselle kelpaa ollenkaan..Hassu...
"Pippeä" piti taas kauhiasti komentaa ja heppaa käydä koko ajan katsomassa. Kerta kerralta uskaltaa jesse enemmän ja enemmän koskea heppaan. Jos vielä tän kesänä usklataa selkään maijan kanssa =)