IRC-Galleria

iltaa...Perjantai 30.06.2006 01:08

Saamari et teki kipeetä. HAttis onnistui jotenkin potasee niin tuonne alas että oikeen sattui,mutta samaan aikaa tuntui silti myös aivan ylhäällä kun joku tunki itseään ylös päin...

Ihanaa kaivettiin isin kanssa laatikollinen jessen vanhoja vaateita että pääsin sieltä kattelee ne vaatteet mitkä sopii tytölle ja pojalle. Nyt ne odottelee koneessa että saisin ne kuivumaan,piti katsoa lost ensin loppuun=)

Kotona ollaan oltu,päivä meni niin nopeaa ettei uloskaan ehditty.Olin ruuan jälkeen niin väsy että sammuin hetkeks sänkyyn..

mut nyt pyykkejä laittaa...=)

kaunista päivää...Torstai 29.06.2006 16:55

Eilen neuvolan jälkeen oltiin vähän kaupungilla,löydettiin mulle kesäks kengät =)
Ostin mä tietysti jessellekkin jotain. hän sai uuden vähän vaikeamman nuppipalapeli (pa-ape-i,niin kuin jesse sanoo),kun vanha oli jo liian helppo. Tämän kanssa vaan menee jätkällä nopeasti hermot..=)

linda ja kristian kävivät myös eilen kahvilla. Miten nuo pienet kasvavatkin niin nopeasti vaikka näkisikin kerran viikossa. Jesse taas otti "isoveljen" roolin esiin ja paijasi ihan hirveästi kristiania. tutti piti olla suussa ja sehän oli kauhiaa jos poika laitettiin yksin nukkumaan makuhuoneeseen. Jesse oli koko ajan vahtimassa ovella jos vauva herää.
"ylkkii"kin olis vauva pitänyt saada..HEh..

Tänää käytiin kahdestaan jessen kanssa cittarissa. Sai jesse uuden auton. Sellaisen ison=) Saa poika avata sen vasta kun herää...

Odotellaan tässä et isi tulis kotiin kun lupas tehdä jotain hyvää ruokaaa=)

Neuvola terveisiä:Keskiviikko 28.06.2006 17:32

Kaikki oli hyvin. vauva edelleen pieni,mahtuu vetämään kuperkeikkoja ja yleensä äidin riemuks onkin poikittain mahdollisimman ylhäällä.
painoa nyt yhteensä tullut 1,6kiloa..
Verenpaine oli 110/68
kohdunpohjankorkeus oli 25cm, eli käyrissä mennää vähän yläpuolella joka johtuu siitä et kohtu pääsee hyvin venymään kun on kerran jo venytetty.
Sydämensyke oli 145.

KAikki muuten hyvin ja normaalisti. Seuraavaks sitten sokerirasitukseen ja seuraava neuvola on 26.7.

plääh...Keskiviikko 28.06.2006 00:43

toi jätkä valvoo vieläkin..sais se isi tulla muutto hommista..Mun selkä sanoo ittensä irti kohta...

heissan!!Tiistai 27.06.2006 22:42

Onpas ollut ilma tänää..vettä vettä vettä...
Kotona ollan oltu..
Heidi ja milla kävi piristämässä meidään päivää tänään=) Milla oli kasvanut ja kehittynyt sitten viime näkemän...Jessekin tykkäs, kauhia flirtti päällä molemmilla=)
Jesse halus vaan halia ja silittää tyttöä!

jee jese on tänään ekaa kertaa1,5viikkoon syönyt niin miten kuuluu.2 lämmintä ateriaa,aamupalan,välipalan ja iltapalan. alkaa poika parantua...
Sillä on muutenkin tullut ihme tapoja. Kun koitan selittää hänelle jotain tulee vastaukseks nii nii tai huutaa mulle noh noh.
Kun haluaa jääkaapista jotain niin hän näyttää ja huutaa tätä. On tainut liian monta kertaa tullut sanottua että otatko tätä..heh..
Uusia sanoja ovat nyt tulleet apei eli paperi ja antees eli anteeks=)

Mut nyt iltalääke pojalle ja unille, toivon mukaan..

Huomenna neuvolaan=)

Jessestä vähän...Tiistai 27.06.2006 21:45

Nimet mitä jesse osaa sanoa ja teitää myös keitä he ovat:
ape:rape
maia:maria tai maija
atu:satu
nani:jani
uho:juho
iina:tiina
pöpö:nöpö
a aa:lara
eewi:leewi
päki:päki

hei vaan hei...Maanantai 26.06.2006 23:45

Jalat on nyt aivan pipit. ollaan oltu koko päivä myllys ja rahaa meni=)
Jesse sai paljon uusia vaatteita ja omaan huoneeseen automaton=)
Sain mäkin uuden topin,mun äiti osti mulle äitiystopin=)
Oli tosi kivaa huomenna vielä käymään cittarissa tai jossain ja sit haetaan äitiyspakaus postista,jee=)

ihanaa aamuaMaanantai 26.06.2006 11:31

Meillä nukuttiin kerrankin koko yö kertaakaan heräämättä.Ja äiti sitten heräs pirteänä klo 8 ja jesse heti sen jälkeen!!!
Myllyyn tänäään!!

hei vaan...Maanantai 26.06.2006 00:52

Noh lauantai meni sitten rauhallisimmissa merkeissä. Kävin saunassa ja kateltiin vaan töllöä. Nytten on tämä äippä kauheassa flunssassa,yskä lähti niin tuli hirveä nuha päälle. Eikä mitään sopivaa särkylääkettä mukana..No joo isille nousi sitten kuume...

Tänää käytiin katsomassa mun mammaa ja jesse näytti iso-mammalleen kuin hyvin osaa jo puhua. Tuli paljon uuttakin tekstiä.
Kaikkein paras juttu oli se kun mun veli huusi mulle "nii nii" ja jesse kattos mua hetken ja sanoi "nani ano nii nii"
Kauheasti sen puhuminen on taas parantunut ja miten se osaa ymmärtää jo paljon paremmin kun noin 1kautta sitten. Kun kysyy että otatko sä leivän päälle juustoa poika vastaa en mä tai kun juoksee keittiöön ja kysyy häneltä mitä haluat niin vastaa "ano,aitoo".
Ja se miten tuo kaikki muukin kehitys on tullut. Osas tänää ruskolla pinota erikokoisia purkkeja oikeassa järjestyksessä sisäkkäin ja teki "nuppi" palapeliä ihan itse siten että välillä näyttti mihin kohtaan pala tuli,mutta jesse käänsi ihan itse palan oikein päin ja pisti paikalleen.

Niin oltiin tänään mun tädin luona ruskolla. Käytiin vähän kävelemässä heidän koira vanhuksen kanssa ja samalla käytiin kurkkaamassa naapurissa n.3viikon ikäistä varsaa. oli se suloinen ja pieni otus. Tamma oli hyvin hyvin tarkka pojastaan eikä saatu varsaan koskea.

Mutta kiva päivä taas oli. huomenna lähen shoppaamaan myllyyn.Jee!! saa nähä mitä kaikkea alennuksesta löydän..jesselle!! niinhän se aina menee=)

juhannus kuulumisia...Lauantai 24.06.2006 15:46

Ollaan sitten koko viikon edestä ulkoiltu. Grillattu,saunottu ja syöty...
Kiva kiva, itelläni nyt on sitten kurkku kipeä ja kauhea yskä.
Jesse ihastui ihan täysin mun äitin 12-vee kummityttöön,satuun! Juoksi sen perässä ympäri pihaa ja lopulta suostui vaan satun viereen sohvalle nukahtamaan.
Aamulla sitten noustiin ylös ennen 9...Päikkärit ollaan jo nukutti pihalla ja nyt odotellaan et mummi tekee ruokaa että päästään syömään.
Saa nähä mitäs tänään keksitään!!