IRC-Galleria

Mummila terveisiä!!Tiistai 29.08.2006 01:43

Mentiin sitten satun (mun siskon) kyydillä nousteeseen, hienosti se osas ajaa=) Käytiin ens sittarissa kaupassa et jätkä sai vaippoja mukaan.
Perillä ensiks piti mennä komentamaan haukkuja kun ne haukkus ihan innoissaan kun me tultiin. Jesse on kova niitä komentamaan. Oli sillä ikäväkin niitä ollu "pöpöä" ja "la aa",niin kuin mullakin mun hassuja hurjimuksia=)

Sisällä odotti se pieni yllätys, ihana 11viikkonen kisuli. jesse ei tiennyt että mummilaan oli sellainen tullet "kissa,kissa" se vaan huusi ja tällä kertaa tuli ihan ässällä kun yleensä on kikka..=)
Noh päivä siinä meni sohlatessa satua ja jania härnätessä. Leikittiin paljon ulkona aina vaan kun ei satanut vettä. Herra olis halunnut 6 mennä jo nukkumaan...mut eihän siihen aikaa vielä päästetty eli takas pihalle.
Käytiin me ruuan jälkeen jessen ja mummin kanssa saunomassakin. Jesse tykkäs,mutta se pesu vaihe oli kauhiaa...

Käytiin 9 aikaa illalla mummi saattamassa pihalle,kun hän meni yöks töihin ja sitten unille.
Jesse nukahtikin heti ja mäkin sammutin teeveen ja valot jo kello10...Isäntä soitteli vaan laivalta puol 11,hengissä oli vielä =)
Alku yö meni päin pyllyä,oli niin kuuma et hiki vaan valui päätä pitkin. Piti lähteä metsästämään tuuletin ja saada ikkuna auki. Noh kyllä sit nukuttikin taas hyvin...

Puol 8 jesse päätti sitten herätä ja siinä sit vitkuteltiin puol10 asti ettei heti mennä alakertaa huutelee kun mummi just päässyt nukkumaan.
Tää päivä meni hyvin. Vähän toi jätkä pahojaan teki ja kauhia esintymään... Ei mitään usko...

Kisun kanssa meni nukkumaan päikkärit ja äti kattoi vieressä frendejä dvd:ltä..Yritin kisun ottaa kainaloon,mut kömpis äkkiä takas jessen kainaloon. heistä oli tullut kamut...

Mummi kun oli päikkärit ottanut,mentiin mun tädin luo moikkaamaan mun pappaa joka oli tullut ruotsista.

Sieltä sitten mentiin isi hakee satamasta. oli ihan vesi selvä ja tuonut meille paljon karkkia...=)

Nyt laittaa kuvia vielä ja sit nukkumaan...oon ihan poikki!! Oma koti kullan kallis!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.