IRC-Galleria

tiuhtin neuvola terveiset...Keskiviikko 11.10.2006 01:30

mentiin tänää neuvolaan bussilla. Oli ihanaa päästä pois neljän seinän sisältä.
Bussi matka meni hyvin,neiti veti sikeitä eikä neuvolassakaan heti herännyt kun riisuin ja juteltiin siinä ens niitä näitä. Th oli ihan ihastunut neidin tukkaan, snaos et näyttää niin vahvalta et voi olla et jää päähän ettei pois lähde.
Noh kaikki oli hyvin. Iho kaunis ja napa hyvässä kunnossa. Ja kaikki muukin normaalia.
Painoa oli tullut reilu 400g viikossa. Sairaalassa painoi viikko sitten 2958g ja nyt 3390g. Sanos et paljon on painoa tullut,mutta ruuasta ei tarvitse tinkiä.
Puhuttiin tosta mun imetyksestä, kerroin ettei oo oikeen onnistunut ja et viimeksi saanut tissiä eilen aamulla. Tehtiin ruoka punnitus ja 30minuutin imetysellä paino nousi 40g...kuulema sopivasti,mut en sitten tiiä kun päästiin kotiin neiti huusi täysillä nälkäänsä. Veti pullosta 60ml maitoa taas..<totinen>.th kyllä snaoi että jatkan siten miten parhaaksi näen,ei saa stresata tämän asiankanssa.Kumminkin on kaks pientä kenestä tarvitsee huolehtia ja tietysti vielä itsestään.
Saatiin lupa liikkua ulkona, sanoi ettei mitään väliä enää miten mennää.Kunhan muistaa välttää flunssaisia paikkoja..&lt;hymy&gt;

Tää päivä on mennyt siivillä.Nyt odottelen et neiti herää ja pääsisin nukkumaan. Toivon mukaan ens yö menee samalla tavalla kun viime yö. Ja toivon mukaan ymmärtäis ettei tähän aikaa tarvitsis enää valvoa &lt;virne&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.