IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VITTU KU KAIKKI ON PERHANAN VAIKEETATorstai 04.03.2010 21:34

Miks elämän pitää olla näin helvetin vaikeeta? Ja miks mä en osaa hoitaa mitään oikein? Ei mulla oo ees syytä sille miks en oo hoitanu omia asioitani niinku porukat toivoo, ja sit ku yritän selittää, selitykset kääntyy mua vastaan ja huomaan miten helvetin typerä oon taas ollu, tonki oisin voinu hoitaa nii toisin..

Johtuuko se sitte vaa asenteesta? Mulla on aina ollu tällanen "aina-voi-hoitaa-huomennakin"-asenne, mutta oon kyllä huomannu, ettei siitä ikinä seuraa mitään hyvää. Tää on yks kurjimmista esimerkeistä, jonka sain äsken kokea. Kauheeta tuottaa pettymys koko ajan.

No ehkei koko ajan, se on liiottelua..

Kaikki asiat kaatuu päälle, pitäs osata sitä, pitäs osata tätä, vetoan paskaan muistiini, toi sanoo että pitäs ottaa allakka ja laatia helvetilliset suunnitelmat koko elämälle, vittuako mua kiinnostaa, tuntuu et tästä tehdään tarkotuksella vaikeempaa ku mitä sen tarvis olla. Ei kaiken tarvi olla kuolemanvakavaa. Paitsi et kurjinta tässä on se, että tietyllä tavalla mä kyllä ymmärrän, miks mulle ollaan vihasia. Ja mä tiedän, millä lailla mä oon tehny väärin. Mutta kun mä en enää voi asialle mitään.

Ei silti tarvi paukauttaa noin kylmästi päin naamaa.

Ja konetta multa ei viedä.


sori tää vuodatus, jonneki oli pakko saada purettua .___.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.