IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HYI YÄK HYI HYI HYI TRAUMOJALauantai 17.07.2010 20:34

joo nyt saatte nuhdella mua ku oon menny riehumaan. MUTTA SAIN TRAUMOJA VIIME YÖSTÄ HYIIIII EN HALUU AJATELLA SITÄ </3

Okei. Alko kivasti. Mentiin Ryanin ja Natalian kanssa baariin (köhköh), ite tosin en juonu koko iltana, olin vaa seurana ja tarjouduin raahaamaan ne himaan jos ne sammuu xD jatkettiin irlantilaiseen pubiin (lol ne ei kysyny multa ees papereita vaikka ne kysy natalialta joka on mua nelisen vuotta vanhempi) ja tavattii ihmisiä siellä. natalia ja ryan alotti.. mielenkiintosen tanssin (x NIISTÄ TULEE PARI, IHA VARMANA! ne vaa ei tiedä sitä vielä.

sitte jatkettiin salsaklubille. Siellä ne kaks jatko tanssimista ja rupes kiehnää aika lailla xDDD mut sitte tuli joku ählämi mun luo ja haus tanssia. olin et okei, mikäs siinä, ja tanssin sen kaa. mut sit se rupes kähmimään ja yritti pussailla vaik työnsin sitä koko ajan kauemmas ja olin et "no, no". ja se puhu huonoo saksaa eikä enkkua ja ää ää ää ja sit se yritti tarjota juotavaa mutten halunnu ja sit se katteli nataliaa ja ryania koko ajan ja oli et "tehää meki tollee" ja olin et "no ei hitossa!" ja se oli RUMA. pääsin lopulta pakenemaan ulos mut se seuras mut onneks natalia ja ryan seuras kans ja sanoin sit et "they're my friends" ja olin niille kahelle et "please, help me, i wanna that guy away!" ja sit onneks mentii himaan ja se ei seurannu meitä.

MUT HYI VITTU EN VOINU KÄYDÄ EES SUIHKUSSA ENÄÄ ILLAL KU OLI NII MYÖHÄ JOTE EN PÄÄSSY PESEE ITTEENI JA SE PÄÄS NUOLEE KAULAA YÄÄÄÄÄÄK

lgnölkjjbubo

</3

joo moi olen ollu fiksu jee. tänää illal taas bileet tiedossa. slovakien luona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.