IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥
jooh, tosi kivaa, teemu nukkuu tos sängyl ja kuorsaa ja mä en saa unta! tosin ehkä sil on oikeus nukkua ku se joutuu aamul herään 6 töihin! :s oon ollu teemul koko tän viikon ja sit huomen mennää meille vkl :) on se vaan niin suloinen ja kultainen ihminen! ja se muutes leveilee tosi paljon nykyää, kiva herätä keskellä yötä ku ahdistaa ja tajuu et jätkä nukkuu puoliks päällä :/

Wippiii, on tää kans kesäloma ku ei oo tuo aurinkoka oikee paistanu.. toivottavasti tulee paistelee viel paljon tän kesän aikana! :) *rakastan aurinkoaaaa... ...ja teemua!* en oo ees talviturkkii kerinny pois heittää mut nyt vkl olis tarkotus sekin tehdä! en kyl lupaa mitään mutta katsotaan! toisaalt ei kyl haittaa yhtää etten saanu kesätöit, saa vaan nukkua ja rentoutua! :)

Torkan keskiarvo oli muutes niinkin hyvä kuin 2.63 :D mut ei oo oikein jaksanu tuo koulunkäynti kiinostaa... eikä sen pahemmi tunnu kiinostavan syksylkä mut kait sitä pitäis jonkunnäköset paperit hommata tuolta kauppiksestakin! tosi tyhmän iso luokka vaan tulee oleen ens vuonna mut kaipa se siit sit ehkä luulisin niin..

mut nyt ei jaksa kirjottaa... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.