IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 00:50

ehkä pitää olla vaan ihan hiljaa sanomatta sanaakaan...

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 00:04

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :>

hyi helvata mikä olo!!Perjantai 21.09.2007 23:22

ei ehkä olis kannattanu mennä kouluu tänää, olo vaan paheni! yskin ja kuumetta oli 39astetta ja joka paikka kuolee... tääl on kyllä liikkeellä keuhkoputkentulehdusta ja keuhkokuumetta mut bläh! mulla on kuitenki antibioottikuuri poskiontelotulehduksen takia! sattuu vaa perkeleesti tissien alle ku yskii sellast kamalaa ikivihreetä :D nyt on hyvä olo ku otin 1grammasen panakodin.. :)

tänää oli sit ruottin sanakoe ja emmä sellasest tienny ja varsinki ku oli kipee niin tiesin yhen sanan :D eli oliko vähä turhaa tehä se? velkasuhteen tunnil oltii vähä pihal tai mä ainaki :D ei muut kait ollu... mut kiva jumii koneella ku pää halkee.. O_o ei nytkä mikää herkku olo oo mut parempi ku kuume laski ja ei särje pää enää!

tän tytön piti kunnol ryypätä tänä vkl mut voi olla et jää juomatta :D ikävä kultaa, onneks se tulee kohta töistä! toivottavasti en tartuta tätä tautia siihen! ja onneks se jaksaa mua ja mun kiukutteluu, kohta pitäis helpottaa, lääkäri ens keskiviikkona niin saadaa asiat EHKÄ järjestykseen :)

mut nyt hetkeks nukkuu ja sit kahtoo bb :)

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 21:59

Skorpioni 24.10. -22.11.

Avainsanat: Voima, vahvuus, karisma

Hallitseva planeetta: Mars, Pluto

Onnen päivä: Lauantai

Onnen väri: Tumman punainen, musta

Onnen kivi: Turkoosi, opaali

Elementti: Vesi

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.

Kuuluisia Skorpioneja: Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles.
Skorpioni 24.10.-22.11.

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut - eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

Mystinen Skorpioni tutustuu kuolemaan jo elämänsä varhaisessa vaiheessa ja on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa - eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Hän haluaa päästä syvemmälle - ja pääsee myös. Luonteeltaan hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia.

Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää joka tekee juuri niin kuin itse haluaa - ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. Lapsuudesta asti, kun äiti oli aina kiireinen tai omissa ajatuksissaan, skorpioni on halunnut enemmän kuin mitä hänelle on annettu. Erityisesti miespuolinen skorpioni etsii äitiään myös naisystävistään. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa - ja jota ei voi unohtaa.

Mutta jos satut loukkaamaan Skorpionia, älä oleta hänen kääntävän sinulle toista poskeaan. Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä. Suhteen kariutuminen - ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla - on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan. Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan.

Parhaiten tulisieluisen Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen kätkettyjen tunteittensa syvyyden. Myös Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä vain hetken huumaa. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.

bläh...Perjantai 07.09.2007 01:07

mä oon päättäny just nyt pari asiaa.. tai siis äskön päätin, hetki siitä jo on... mut kuitenki.. ei siit sen enempää mut te muutamat ihanat ihmiset autoitte siinä! kiitos iso ja kumarrus teille ja etenkin rakkaalle isosiskolleni ;) <3 bläh.. hölömö olo taas vaihteeks, sehän ei uutta ole mut kuitenki :D kuitenki päivä taas tänää näköjää!

särkee päätä iha homona! bläh...

Raasu ja Rontti on kesseleitä! ensin ne nukkuu nätisti päällekkäin riippumatossa ja sit yhtäkkiä ne alkaa juosta ympäri häkkiä ku mitkäki apinat ja sit rontti nukahtaa keskelle pohjalaatikkoo purujen sekaa ja raasu juo melkei juomapullon tyhjäks tai siltä se ainaki tuntu ja sit rontti heräs ja kaivo ruokakupin ruokii kauheel vohnolla ihan ku se kuolis nälkään sillä sekunnilla ja sit ne meni tyytyväisinä takas riippumattoo nukkuu! <3 rakastan niitä otuksia, mun vaavit :)

yes, kohta on vkl! mitähän hauskaa sitä taas keksis, tänä viikonloppuna en kyllä suostu kastumaan! en sitte yhtään! eli jos vähänki sataa niin henna ei ulos mene! mut nyt kahtoo bb:tä :D

kiitos hei!

:)Tiistai 04.09.2007 21:09

saatiin asunto!!!!! muutto olis sit 1.10. kiva hyvä jes! ihan hyvinkään keskustasta ihana pikkuinen yksiö, just sopiva meille :) ihunaaaaa, eli koht voi sit pitää tuparit, kjeh, sit ryypätää ja pidetää hauskaa! <3

ei helvetin matikan maikka.. siihe menee hermot.. mut ei voi mitää.. onneks ei oo montaa tuntii sitä ku saan kolme matikan kurssii hyväksluettua! :)

:)Maanantai 03.09.2007 22:22

happy happy happy ;)

meillä on suunnitelma mut en kerro sitä vielä.. katotaa tossa puolen vuoden päästä :D
kjeh.. olis se kyl ihanaa mut koko elämä kääntyy täääääysin ympäri O_o mutta kyllä se on sen arvosta vai mitä rakas? <3

bläh, mä en kyl yhtää tykkää maanantaista.. meni ruottin sanakoe päin helvettiä mut ei se haittaa :D osasin mä sentää jotain! ja etiikan tunnil melkei nukuin ku kahtottii jotai ihme videoo :D

huomenna on ihana koulupäivä klo 14- 16 :D saa nukkua!!

miettikää ihmiset... :(Lauantai 01.09.2007 01:00

älä todelaka kato tätä pätkää jos luulet et voi tehä pahaa mut miten vitussa joku ihminen voi olla noin sairas ja välinpitämätön!?!?!?!?

ihan kauheeta katsottavaa oikeesti! :(

http://youtube.com/watch?v=xFiWC77uRZA

kiltti tyttå...Lauantai 18.08.2007 22:31

heh, mie kiltisti olen kämpil kun kultsi on saunailas ja varsin humalassa luulisin. eilen maistelin ihan vähäsen ja olin kiltisti, toni ja krista todistavat sen :D

ör, mulla on joku tauti... oon kolme viikkoo oksentanu sillon tällön vaikkei olis ees huono olo ja EI, en ole paksuna, se on kysytty liian monta kertaa!!! minkäs sille voi jos on jotai ihme mahavammoi, luulisin sen johtuvan lääkkeistä ja siit et ne vaihtus ja loppus ja vaiks mitä mut pöh... kait se siit :P

käytii kahtoo kämppää kultsin kans ja ehkä saadaa se, se on ihuna pikkuinen asunto ihan keskustassa eikä ollu ees kallis :) henna pääsee sisusteleen <3 kultsi siivoo ja henna sisustaa, hyvä työnjako ;) sit lyhenis koulumatkakin hivenen!

wippii, miun äiti tulee huomenna käymää kahtoo meitä! jonna ostaa ehkä oravan, äiti ei innostunu ajatuksesta... maksaa vaivaset 90euroa.. O_o mein uusin perheenjäsen leevi-hamsteri on vähä erakoitunu, se aa nukkuu syö ja juoksee toisin kuin nuo isommat vauvat, raasu on lihonu iha sika paljon :D

mutta nyt nukuksimaan ku väsyttää ja sit kuitenki saan valvoo ku toni tulee kotiin <3

yeps..Keskiviikko 15.08.2007 17:20

hyvä koulu :D tänää piti koulun loppua vast siin neljän aikaa mutta päästiinki jo hmmm.. yhen aikaa :D ja mentii kaks tuntii myöhemmi kouluu ku olis pitäny eli klo 10 :D

mut en kyllä tykkää tästä jaksosta ku on pelkkää taloushallintoo, tosiaan täällä suuntaudutaa vast vikana vuonna O_o
Yksityisyys