IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥

jotkut ei vittu ymmärrä....Torstai 30.11.2006 18:34

Mikä helvetti siinä on et ihmiset ei ymmärrä? siis ei ymmärrä yhtään mitää!! xD aaaahahaaa, tukehtukoon perseeseensä!! Ihmiselle on kuitenkin luotu ainakin jonkunnäköset aivot niin niitä saa kyllä käyttää!! Jos niitä aivoja ei osata käyttää ni kannattais varmaan pitää se turpa vaan kiinni eikä pilata kaikkien elämää!!!

Onneks minulla on Teemu, Sini, Jutta, Timppa, Henna ja Tia! <3 Rakastan teitä niiiiiiin kovin paljon!

Noi edellä mainitut on sentää maailman ihanimpii! Hmm... Kuuluu tohon listaan vielä muutama muukin mut noi on ylitse muiden!! <3 <3 Ne osaa käyttää aivoja ainakin sillo ku niit tarvii käyttää, muuten ne onkin ihanan aivottomii hyvällä tavalla! <3

xDTorstai 30.11.2006 18:22

Annan sinulle mahdollisuuden sanoa YHDEN sanan. Se on viimeinen sana mitä voit minulle koskaan sanoa. Sen jälkeen et voi sanoa minulle mitään, koskaan.
Minkä sanan sinä sanoisit?

Vastauksesi jälkeen kopio tämä omaan päiväkirjaasi, ja katso mitä muut sinulle sanoisivat.

Joillakin meistä on armahtavampi luonne kuin toisilla. Me annamme anteeksi uudestaan ja uudestaan – jopa niin usein, että muilla on kiusaus käyttää meitä hyväkseen. Toisaalta joillekin meistä anteeksiantaminen on todella vaikeaa. Saatamme väittää armahtavamme, mutta emme unohda. Itse asiassa voimme jopa odottaa tilaisuutta kostaa.

Olet melko anteeksiantava, mutta et siinä määrin, että muut yrittäisivät hyötyä piirteestäsi. Joitakin asioita sinun on vaikea antaa anteeksi. Tiedät itse, mitä ne asiat ovat, mutta et anna niiden häiritä itseäsi. Sinulla on ehkä järkevin lähestymistapa anteeksiantoon.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 11:43

<3 raksuttimeni (Jutta, Timo, Sini ja Tia)
<3 Teemu
<3 Raasu & Rontti
<3 yö (saa nukkua)
<3 elämä
<3 muut kamutukseni
<3 hulluilu
<3 raksujen kans henkaaminen
<3 hyppytunnit

</3 paskan jauhaminen
</3 koulu
</3 väsymys
</3 sateinen ilma
</3 valehtelu
</3 alaikäisyys

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 18:57

Päivän vinkki (#13/30)

Satutko muistamaan, milloin rekisteröidyit gallerian käyttäjäksi? Tietokannan syövereistä löytyykin tieto! Päivämäärä oli 6.7.2005. Käyttäjänä olet ollut noin yhden vuoden ja 4 kuukautta. :)

heheeSunnuntai 12.11.2006 23:00

mulla on hiusset eri väiriset!!! ne on kuparinpunaset vai mikä tää lie onka, puketin mukaan ainakin!! <3 <3 <3

syvältä syvältä syvältä...Torstai 09.11.2006 00:36

elämä on syvältä....

hmmm... koulu on syvältä!!!! ja se perkeleen kiltakunta on syvältä!!!!
^^hennako angstaa?? xD pöh...

jooh, meitä sit syytetää kavalluksest vai mikä lie sana onkaa... JUST JOO!!! PERKELE!! tää juttu ei jää tähän.. kaikki selvitetää vaikka kyttien kans saatana!!! <- ei vituta mua ainaka yhtää toika juttu..

no en päässy töihi, mut eipä tuo oikeestaa haittaa, jääpähä enemmä aikaa tälle mun teineilylleni!! <3

Raasua ja Ronttia ja Teemua rakastan <3 <3 :)

bläh..Torstai 02.11.2006 22:13

mun koulu on aikasten tylsä... meiltä estettii koulun koneella pääsy galleriaan!!!! elikkäs mitäs nyt tehää sit kaikki tunnit??

hehee, oltii helsingis tänää, sain rontille kaverin mut rontti on agressiivinen eläin. .se ei halua kaveria, se haluaa olla yksin! tää uus eläin on ihana, sellanen pikkuinen vauva, sai jo pienen haavan selkään ja mä pelkään kyl oikeesti ku rontti meinaa jo häkkinsä läpi tulla :/ mut kahtotaa miten tää menee, pikkuhiljaa :)

huomenna työhaastatteluun :/ pelottaa paljon :D

[Ei aihetta]Tiistai 31.10.2006 22:32

ikävä.... <3

voihan kyrsä taas..Tiistai 31.10.2006 20:48

talvi sit kuitenkin tuli tännekki... bläh!! nyt ku sitä tulee ja tulee ja tulee ni tulee paljon kolareit ja kaikkee tyhmää ja ihmiset kaatuu ja sit sattuu paljon! onks nyt hyvä mieli tuolla sekoilmalla?? kysympähän vaan! ja lumitöihinki pitäis mennä, onneks mun ei tarvinnukka!! xD mut talvi ei tuu ennen ku Henna on tehny lumienkelin ja vieläpäs en oo kerinny nii ei oo talvee!!! :D emt, sekoon taas... kahtellaa!
Yksityisyys