IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥

O_oLauantai 01.12.2007 00:52

Mein isä meni ostaa meille biljardipöydän.. nyt ne pelaa iha intona tonin kans tuol.. O_o ikinä tuntunu olohuone noin ahtaalta ja piäneltä :D siistii.. :D

bläh, maanantaina alkaa koulu... nej nej nej...

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 19:55

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Jokelan ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.___________________________________________________________________________

Tää asia on todella kauhea.. Olin töissä kun kuulin asiasta asiakkaalta, rupes kyllä ahdistaan tosi paljon. se olis voinu olla mikä koulu tahansa ja kuka oppilas tahansa. Osanottoni kaikille omaisille, oppilaille ja opettajille! <3

:)Sunnuntai 04.11.2007 15:12

nyt moon vanha... tunnen kuinka mulle tulee rypppyjä ja blondit hiukset on jo melkee harmaat.. selkä pettää ja polvet ja kaikke... ääääääks :s mut ei kyl.. mähä päätin et en kasva aikuiseks enkä vanhaks ikinä joten ehk kuvittelen vaan tjn.. oon ikinuori! tai sit en...

:)

[Ei aihetta]Lauantai 27.10.2007 14:53

voii helevettiiiii O_o :D tajusin äkös et enää 8päivää nii tää tyttö vetää kooman :D hah, bläh, syysloma loppuu nej hyvä!!!! :( mut hei taas moi

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 15:44

jesh, saatii auto :) nyt ei tarvi miättii miten menee mihinki ku voi vaan mennä mut nettiä ei saada vieläkään.. :P mut meen taas: D

:)Perjantai 05.10.2007 16:24

ihanaa, ei kahteen kuukauteen koulua!!! :) töihin töihin töihin ja kun työmatka on huimat 50m jos sitäkään niin tykkää kovin :)

tasan 30päivää siihen et musta tulee vanha... kjeh, onneks on baarit lähel... ;)

hylätty matikan kokeesta ohoh :D mut ei se mitää... uusintaa tos marraskuun lopulla :)

kirjastos täytyy jumii koneella ku meil ei oo vielä nettiä tuol kämpil mut jos ens kuussa sais sen aikaseks hommattuu sen. toni on onneks tänää töissä vaa klo 21 niin ei tarvii koko yötä odottaa et nään sen :) ikävä jo nyt!

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 00:50

ehkä pitää olla vaan ihan hiljaa sanomatta sanaakaan...

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 00:04

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :>

hyi helvata mikä olo!!Perjantai 21.09.2007 23:22

ei ehkä olis kannattanu mennä kouluu tänää, olo vaan paheni! yskin ja kuumetta oli 39astetta ja joka paikka kuolee... tääl on kyllä liikkeellä keuhkoputkentulehdusta ja keuhkokuumetta mut bläh! mulla on kuitenki antibioottikuuri poskiontelotulehduksen takia! sattuu vaa perkeleesti tissien alle ku yskii sellast kamalaa ikivihreetä :D nyt on hyvä olo ku otin 1grammasen panakodin.. :)

tänää oli sit ruottin sanakoe ja emmä sellasest tienny ja varsinki ku oli kipee niin tiesin yhen sanan :D eli oliko vähä turhaa tehä se? velkasuhteen tunnil oltii vähä pihal tai mä ainaki :D ei muut kait ollu... mut kiva jumii koneella ku pää halkee.. O_o ei nytkä mikää herkku olo oo mut parempi ku kuume laski ja ei särje pää enää!

tän tytön piti kunnol ryypätä tänä vkl mut voi olla et jää juomatta :D ikävä kultaa, onneks se tulee kohta töistä! toivottavasti en tartuta tätä tautia siihen! ja onneks se jaksaa mua ja mun kiukutteluu, kohta pitäis helpottaa, lääkäri ens keskiviikkona niin saadaa asiat EHKÄ järjestykseen :)

mut nyt hetkeks nukkuu ja sit kahtoo bb :)

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 21:59

Skorpioni 24.10. -22.11.

Avainsanat: Voima, vahvuus, karisma

Hallitseva planeetta: Mars, Pluto

Onnen päivä: Lauantai

Onnen väri: Tumman punainen, musta

Onnen kivi: Turkoosi, opaali

Elementti: Vesi

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.

Kuuluisia Skorpioneja: Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles.
Skorpioni 24.10.-22.11.

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut - eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

Mystinen Skorpioni tutustuu kuolemaan jo elämänsä varhaisessa vaiheessa ja on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa - eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Hän haluaa päästä syvemmälle - ja pääsee myös. Luonteeltaan hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia.

Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää joka tekee juuri niin kuin itse haluaa - ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. Lapsuudesta asti, kun äiti oli aina kiireinen tai omissa ajatuksissaan, skorpioni on halunnut enemmän kuin mitä hänelle on annettu. Erityisesti miespuolinen skorpioni etsii äitiään myös naisystävistään. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa - ja jota ei voi unohtaa.

Mutta jos satut loukkaamaan Skorpionia, älä oleta hänen kääntävän sinulle toista poskeaan. Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä. Suhteen kariutuminen - ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla - on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan. Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan.

Parhaiten tulisieluisen Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen kätkettyjen tunteittensa syvyyden. Myös Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä vain hetken huumaa. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.
Yksityisyys