IRC-Galleria

RisteysMaanantai 23.04.2007 13:14

Johan minä vallan ihastuin tähän aatosten päiväkirjaan.
Tässä seuraavia mietteitäni.

On aika erikoista, kuinka ihminen elämänsä aikana tulee niinkin monta kertaa risteykseen. Polku, jonka valitsee risteyksestä tulee aina vaikuttamaan koko elämään. Vaikka joskus valitsisi taas uuden polun, sen edellisen risteyksen polku on vaikuttanut tai vaikuttaa uuteen valintaan.

Itse koen olevani taas risteyksessä. Niin monta kertaa olen kokenut olevani kuilunpohjalla, mutta koskaan ikinä en ole antanut itseni jäädä kuiluun - edes levähtämään. Aina koen voimakasta halua ja tarvetta kiivetä sieltä ylös, koska tiedän pystyväni siihen. Olen taas kiivennyt ylös kuopasta ja nyt seison risteyksessä. Kumman polun valitsisi? Kun teen valintoja, haluan todeta ne oikeiksi, joten otin jo yhden askeleen sille toiselle polulle ja totesin sen olevan jotain, mikä ei ole minun polkuni. Nyt olen päättänyt astua juuri sille _toiselle_ polulle, koska tiedän ja olen varma sen olevan minulle se polku, joka vaikuttaa elämääni, kuten sen kuuluu vaikuttaa. Sain myös vallan päättää, otanko vastoinkäymiset niin suurina iskuina sydämeeni, että annan niiden tuhota itseni, vai annanko niiden kertoa minulle, että tämä rakentaa ja vahvistaa minua ihmisenä.

Kuten aina, käytän valtaani ja voimaani siihen, että otan niistä opikseni ja näen niistä jonkun hyödyn, joka vaikuttaa tulevaisuuteeni. Kuka tietää, mitä kaikkea ja kuka ja ketkä tällä polulla onkaan minulla vastassa? (:


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.