IRC-Galleria

^HuDie^

^HuDie^

pohtii tulevaisuutta

Haaste vastaanotettu, PataKunkku! d:)Tiistai 31.01.2006 14:32

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Laulan itsekseni, kun luulen, että kukaan ei kuule. Ja paljon. Yleensä kiinaksi tai japaniksi juuri ymmärtämättä mitä päästän suustani. :)

2) Minulla taitaa olla pakkomielle vilkaista itseäni vaikka kaupungilla kävellessäni heijastavista näyteikkunoista sun muusta vastaavasta. Ihan vain varmistaakseni ettei päässäni istu varista tai ettei poskesta roiku spakettia tai jotain muuta vastaavan typerää.

3) Minulla on muutamahko pari kenkiä omassa huoneessani, joita on kiva kokeilla päälle päivän mittaan tylsyyksissään... 0:) [alkava fetissi..?]

4) Inhoan Nalle Puhin nasua [tarkoituksellinen pieni alkukirjain]. O_O Syystä jota tiedä en. Ehkä se herättää jotain lapsuuden traumoja, mutta en vain pidä siitä tunteesta.. Se saa aina kulmakarvani yhdistymään ja pitää päästä heti ajattelemaan jotain muuta. >_< Joten ajatellaanpa jotain muuta.. -->

5) Uijuijui... yaoi ja schöpöt pojat! ^^ hihihiii...! V(^o^)V



Audee
Nektis
riffis^
^meinu
Mayris

^^ Go for it!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.