IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

[Ei aihetta]Tiistai 15.08.2006 10:14

Hitsi.. tänään on jo tiistai. tadaa, 2 aamua tän jälkeen enää.. huh onneks. oon niin huono aamu herääjä :S Viime viikonloppukin meni niin hujauksessa et ehtikö sitä edes huomaamaan?

No oltiin ainakin eikan ja nopsin kera lintsillä ja korkeasaaressa. Lintsillä ensin kierrettiin kaikki hulluimmat vehkeet ja sitte hieman huonovointisena korkeasaareen serkku poikia kattomaan. :D en ymmärrä miten oon joskus voinnu käydä (ent. top spin) siinä kieputtimessa jonkuu 7 kertaa peräkkäin ja nyt kertakin riitti. perhana mut ihan hirvee oli se joku uus kieppi... vittu ihan kauhee, että pitikin siihen mennä, se näyttikin niin hurjalle jo, mut pakkohan sitä on aina rajojaan kokeilla ja mennä mukaan kaikkeen hulluun... ei hitto ku ajatteleekin sitä ni tulee jo oksettava olo <virne> Hih! mut hauskaa oli ja sehän se on pääasia :)

Oon aina ajatellu, et helsinkiin en keskustaan koskaan lähe ajelemaan, mut sit vähän eksyttiin reitiltä ja kirosin ku kruisailtiin stocmannin kulmilla... "eihän tästä enää keskustampaan pääse" :D hehehe...

Mikähän syysväsymys mulle on tullu, ku eilenkin nukuin vissii koko päivän töitten jälkeen ja silti oli aamulla ylivoimasen hankalaa nousta. ja nyt väsyttää vieläkin ja on ihan veltto olo... ei jaksais! lomaa tänne ja äkkiä!!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.