IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

Sunnuntai....Sunnuntai 16.04.2006 13:45

Oho... noin ne meni vapaatki että hurahti. Voi hitsi, voi harmi. Enkä oo ees kolmeen päivään tänne kirjotellu, mulla on tainnu olla jotain tekemistä siis... no joo.. pitääkin pävittää kaikki välipäivät nyt kerralla tänne.

Torstai meni vähän nukkuessa ja hmm.. mitähä sitä tekikään. aijjuu pääsin vasta yhen aikaan päivällä kotiin ja sit otin päikkärit ja lähettiin Eikankaa käymään anttilassa kun Heiska pääsi töistä. Käytiin hiukka kattoos astianpesukoneita :) Sit prisman kautta kotiin.. niin ja duunikaveri tuli kahville vielä :)

Perjantaina piti hoidella noita kotihommia sen verran, että siivosin kämppää jotta kaverit mahtu sisään :) njaa.. ja pesin pyykkiä :D Illal oltiinkin baarissa ja kunto oli sen mukanen..ainakin eräillä... Noh, ei siitä sen enempää. :D Semmosta sattuu aina joskus. *"ainii siäkii olit siellä" - ilmeellä*

Lauantai oli tosiaan eilen.. oli ehkä vähän väsynyt olo, muttei ees krapulainen. aika hyvä niin ;) Käytiin Eikan kanssa Tavastilassa pyörähtämässä, kävin viemässä Nopsille dvd-telineen ja kattoos kuvii ja muutenkii kurkkaas mikä oli kunto siellä. Ja sitte vielä iltakahville Jarille :)

..ja nyt on sunnuntai..
Olen töissä taas pitkän päivän. Mut parempaan aikaan kun viimeksi. Nyt ei väsytä silleen, mut vituttaa enemmänkin. Joutuu olemaan aamusta iltaan täällä eikä ehdi mitään tekemään.. blaaaaah! Nyt menen takasin hommiin. Joten tack och adjö :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.