IRC-Galleria

^KultaPieni^

^KultaPieni^

muori puori

Joulu menee aika heikosti :(Maanantai 24.12.2007 02:14

Kaikki alkoi tiistai-keskiviikko yönä, kun käytin lasta sairaalassa ja lähettivät kotiin koska ei muka ollut akuutti tilanne. No, menin samasta syystä (oksennus, ripuli, silmät vuotaa, aristaa korvia, ei juo/syö ja ihan vetelä) perjantaina. Kaupunginsairaalasta olisivat laittaneet kotiin, mutta olin kovana ja sanoin "Ei jaksa enää, kun onsennetaan yöt ja huudetaan". Saatiin sitten lähete päijät-hämeen keskussairaalaan ja siellä lääkäri tutki ja kyseli tovin, jonka jälkeen sanoi "tälle lapselle ei tehdä enää kokeita vaan lähtee suoraan sisälle osastolle". Tyttö oli niin pahassa kuivumis tilassa, kun vaan voi kukaan olla. Tyttö edelleen sisällä nenä-maha letkussa saaden ravinteita ja nestettä. Mikään ei vaan meinaa sisällä pysyä. Tulee joko oksennuksena pihalle tai sitten ripulina. Verikokeita on otettu ja todettiin rota-virus kaiken päälle. Tänää oli oksentanut aamusta niin paljon, että oli lääkäri määrännyt tippaan ja sen kautta sitten laitetaan suola liuosta. Meillä menee sitten joulu lastenosasto 11.sta ja ei ole tietoa koska lapsi kotiin pääsee. Ainakin siihen asti, kun ruoka alkaa pysyä sisällä ja ripuli vähentyy.

Tuntuu kamalalta nähdä lapsi kärsivän, kun et voi itse mitään tehdä asialle muuta kuin vaan olla vieressä ja sanoa "ei hätää, kyllä se tästä".

Kyllä lääkärit osaa olla oikeasti juuri sieltä ja syvältä. Ellen olisi pitänyt päätä ja lääkärit olisi pakottanut kotiin niin moni varmaan arvaakin mitä olisi tapahtunut. No, mutta olen onnellinen tähän tilanteeseen, kun lapsi on hyvässä hoivassa ja parantuu mahdollisimman pian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.