IRC-Galleria

Nyt se on sit varmaa..Tiistai 25.07.2006 22:10

Niin siis se et sain työpaikan Lontoosta. Otin vastaan työn Imperial London hostels ketjussa. Se omistaa kuus neljän tähden hotellii aivan lontoon keskustassa. Ja mikä parasta saan asua ja syödä sielä ilmaseks ja vielä palkkaaki tippuu. Töitä on tosin 6 päivää viikossa mut kait se siinä menee. Lähtö häämöttää viikolla 34. Ja takas aattelin tulla sit siitä lähdöstä 12 viikon päästä eli siinä marraskuun puolivälin jälkeen.

No mitä koti-ikävään tulee se saattaa iskee jossain vaiheessa. Kyl mä ilman perhettä osaan olla jonkun aikaaki ennen ku ikävä iskee ja kavereistaki on tottunu oleen sen verran erossa et ei niitäkään (kaikella rakkaudella) hirvee ikävä heti tuu. On vaan yks tapaus joka saattaa aiheuttaa pahaa ikävää <3

Mut ei hätää. Onneks mä oon keksiny järkätä läksiäiset (siis lue bileet!). Paikasta ei oo vielä mitään haivaintoo (hyviä ideoita otetaan vastaan) mutta ne järjestetään 18. tai 19.8.... Kaikki ketkä katsoo haluavansa juhlia mielellä tai toisella mun lähtöö (ja mahdollisesti myös lauran?) on tervetulleita. Ilmottelen päivästä, paikasta ja ajasta sitten myöhemmin.

Nyt meen ensitöikseni surffaan vielä lennot....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.