IRC-Galleria

LONTOO!!Lauantai 02.09.2006 20:46

Tosiaan. taalla sita nyt sit ollaan lontoossa. kaupunki on aivan yhta ihana ku ennenki. varsinki iltasin ku kaikki kaupungin valot syttyy.

No toissa on ihan kivaa, tai no miten sen nyt ottaa, hotellihuoneitten siivoomista. tosin kaikki tyokaverit on soluttautunu aidikielen mukaan, ja mahan oon tietty ainut joka puhuu suomeen (tai on siel yks toinen tytto suomesta, mut eritehtavissa, oon nahny sen kerran). Paivisin siis joudun kuunteleen paaasiassa puolaa tai slovakiaa tai sit saksaa tai nigeriaa tai jotian kiinantapasta. etta senkin puolesta on aikas yksinaista. Mut siis se hotelli mis oon toissa on tosi hieno, 4 tahden hotelli.

Asunto onki sit ihan toinen juttu. Ensin sain huoneen jonka ikkunasta ei nahny ulos, eika sita voinu sulkee, joten se oli jokseenki vankilamainen ja kylma. ja huoneen kunto muutenki oli viitta vaille kaiken rajahtamista. sen kerroksen yhteinen wc ja kylppari oli kans tooosi jarkyttavassa kunnossa, katot homeessa jne. No nyt sain onneks pari paivaa sitten toisen huoneen. se on huomattavasti suurempi ja siistimpi. Ja mika parasta se on ylimmassa kerroksessa ja sielta nakee ulos, ja on muuten aikas hyvat maisemat. ja ikkunan saa kiinni, joten ei oo niin kylma! ja sen kerroksen wc+suihkuki on jopa siedettavassa kunnossa.

Alusta asti ensimmainen ajatus taalla on ollu et mahdollisimman pian takasin kotiin. ekan viikon jalkeen mietien et ok ehka ma kestan syyslomaan asti. Ja edellispaivana ku olin menossa bussilla kaupungilta kampille, mulla oli ekaa kertaa olo et saatan vaikka viihtyakki sen 3kk....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.