IRC-Galleria

No todellakin viikonloppuna tuli taas huomattua et mitä kaikkee tälläkin tylsällä paikkakunnalla voi tapahtua..Perjantaina olin todella hyvällä tuulella niin kauan kunnes huomasin tehneeni joskus virheitä, mitä nyt katuu ku niistä kuuli muualta, varsinki sieltä mistä ei ois halunnu kuulla...Muuten perjantaina oli kyl kivaa etenkin parista "PIKKU" seikasta johtuen;)..

Launtaina sit otettiin kuppia (mä ekaa kertaa uuden vuoden jälkeen) N:n ja M:n sekä L:n kans pääasiassa ja sit oli muitakin mukana.. Ja välillä sitä oikeen hämmästyy miten jotkut monen vuoden takaset muitten ihmisten ajatukset tulee esille vasta nyt, miks ne on kyteny näin kauan? Miks niitä ei ikinä kerrota sillon ku se asia on päälimäisenä mielessä, vaan vasta joskus monen vuoden jälkeen... kummallista ja menee jo vähän turhan henkiseks tää juttu...

Koulua on jäljellä vielä 18 päivää, hyvä et en laske jo tunteja ja minuutteja.... Koulusta puheen ollen ruotsin läksyt (joita on SAIRAASTI) alkaa kutsua, mikäli sinne tunnille on huomenna jotain asiaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.