IRC-Galleria

LalarillumaheiTiistai 27.11.2007 17:01

Voi hurja mikä viikonloppu!
Pikkujoulut olivat menestys, ainakin kun sisko ja velikin vielä tulivat paikalle, kun BePopin ovet avautuivat muillekin kuin norpelaisille.
Jossain vaiheessa tukijoukkoni katosivat and I was left alone. Siitä kimmastuin, eikä Teemuakaan kuulunut viesteistä ja puhelinsoitoista huolimatta. Kyllästyin BePopiin, joten siirryin Waltersiin. Toivoin, ettei siellä olisi ketään, mutta yritinpä kuitenkin selvitä muutamasta epätoivoisesta keskustelusta. Pääasiassa murahtelin ja olin ilkeä. Ei tosin hävetä, koska varoitin kyllä. Olin odotellut yli kaksi tuntia kun Teemu tuli kaupunkiin pyörällä. Olin äksy, mutta hiljainen. Voi pientä kettua. Jonotettiin taksiin kauan, ajantajukin katosi! Kun oli tulossa meidän vuoromme, niin isä Harjula pyrähti luoksemme ja mentiin samalla taksilla kevariin. Sepä hulvatonta. Hannaa väsytti. Teemu teki mulle leipää, mutta koska nukahdin, niin en saanut syödä niitä.

Lauantaina mulla oli liskoja, sammakoita ja rypäleitä vartalossani. Menin kotiin manaamaan ne. Heräsin ja olin terve! Jenni haki mut ja mentiin Lassen kautta Jannelle. Oli kyllä mukavaa ja huumori huonoa :) Kiitos Jori, Tiina, Mette, Jenni, Lasse, Janne ja tietysti Teemu! Saatiin kyyti kaupunkiin, mentiin paalaamoon. Ostin kannun sangriaa, Tiina tarjosi shotteja ja kaikilla oli mukavaa... Jennilläkin kun Antti teki yllätyshyökkäyksen paikalle :) Kohokohta oli kun tuli pilkku ja ei hyväksytty illan päättymistä, vaan mentiin Lasselle taksilla! JIHAA! Pitkästä aikaa jatkot! Juotiin raakaa viinaa ja syötiin Dallaspullaa, juteltiin, sammuiltiin (Antti & Tiina). HIHI! Joskus seitsemän aikaan Lasse ajoi meidät ulos, soitettiin taksi ja mentiin meille koisimaan :)
Sunnuntai oli ihana päivä, me Teemun kanssa vaan makkoiltiin ja oltiin ihan onnellisia ja ihania toisillemme!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys