IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kirjoita uusiTiistai 07.10.2008 12:19


Juon kahvia, se maistuu hyvältä syksyisessä auringonpaisteessa. Yksi asia, josta pidän koulussa on se, että saan kokea niin aamut kuin illatkin. Menen yhdeltätoista kouluun, sitä ennen voin herätä tai olla heräämättä. Tänään heräsin seitsemältä ja askelsin lenkkipolulle. (Nyt täytyy hakea lisää kahvia.) Olen ottanut tavaksi kuunnella musiikkia mp3:sella siihen asti, kunnes pääsen ihmisvilinästä rauhaisalle metsäreitille, jossa vastaan tulee vain muita lenkkeilijöitä, tyyniä ja hiljaisia, kuin ohimeneviä haamuja. Vaikka kuulen autojen surinan ja ehkä koulun kellojen lyönnin, niin tunnen silti olevani enemmän metsässä. Kuulen puissa rapisevan, risujen raksahtelevan ja tiedän, että siellä joku eläin möngertää omaa elämäänsä eteenpäin. Tänään niin sanotussa "oravakohdassa", jossa siis jokaisella lenkkikerralla tapaa oravan tai ainakin puoliksi nakerretun kävyn, käytiin kahden oravan välistä kilpakiipeilyä. Välillä olen miettinyt, että ovatko oravat, kanit ym. mykkiä, mutta tänään tuli todettua, että eivät ole. Asiaa kyllä tulee silloin kuin sitä on. Sqwiik. Tai siis, aiemmin luulin, että oravat sanovat "squirrel" tai enemmänkin "sqrrl". Kuten pokemonit toistavat omaa nimeään.

Suihkun jälkeen heräsin vasta ja nyt koko ajan enemmän saatuani kahvia. Tällaisina kirkastaivaisina aamuina on onnellinen tietynlaisesta sekavasta elämänrutiinista. Kuitenkin jossakin taka-alalla tuntuu, että sitä ei ole vaikea horjuttaa. Elämä on kuitenkin muutoksia ja usein yhtä muutosta seuraa useampi. Jokainen kokemus jättää jälkensä ihmiseen ja näin vahvistaa jo olemassa olevia ominaisuuksia, auttaa löytämään uusia tai horjuttaa vakaumuksia. Tuntuu kuin oma perusainekseni olisi muuttunut, hitaasti, minun sitä tajuamatta. Silti tuntuu, että ei olekaan, että prosessi on vasta käynnissä, enkä tiedä kumpaan suuntaan kallistua.

Mitenköhän tämä aamu nyt näin syvälliseksi meni? Johtunee liiasta kahvista, raitisilmamyrkytyksestä ja tyytyväisestä olosta, joka saa aina epäilemään josko jokin kuitenkin olisi pielessä.

Vaikutuksille altis
allekirjoittanut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.