IRC-Galleria

Happily ever afterPerjantai 16.11.2007 12:56

Uimareissu oli rela! Uiskenneltiin muun kalalauman mukana, istuttiin höyrypääsaunassa ja löllyttiin porealtaassa karvaisten miesten välissä... Aah autuutta.
Huomattiin, että lörpöttely ei vaan lopu koskaan! Lörpötettiin viimeisen hetken viimeiseen sekuntiin asti, kaikki sanat ja lauseet, jotka olimme poikaystäviltämme säästäneet. Ehkä pitäisi tavata Jenniä usemmin, niin välit Teemuunkin paranisivat entisestään :D. Jenni vei mut Teemulle, katsottiin Jumanjin jatko-osa, jonka nimeä en muista.
Olemme Teemun kanssa huomanneet, että aina kun sammuttaa valot, niin mä nukahdan. Ja tämä ei ole mikään läppä! Esim. ollaan ihan virkeitä ja katsotaan telkkarista Simpsoneita. Teemu sitten sammuttaa valot, koska tykkää pimeästä. En edes huomaa, että olen nukahtanut, mutta Teemu tökkii mua ja kysyy nukunko :D. Välillä hätkähdän itsekin ja totean, että oho, nukahdin :D. Valokatkaisija = Hannan on/off katkaisin.
Elokuvan jälkeen lähdettiin Sammenin kyydillä meille yöksi, jotta pääsen aamulla helposti töihin. Nukahdin nopsaan ja aamulla nukuin vähän pommiin :) Mutta torstain on toivoa täynnä! TÖÖT väärin meni! Oli kyllä niin saatanallinen työpäivä, ettei vähään aikaan ole ollut. Kävin koko päivänä ehkä kaksi kertaa vessassa, niin tiheään roikuin puhelimessa ja säädin koneella, lähetin sähköpostia... Välillä kyllä pitäis muutama oppitunti pitää noille äijille, joiden assari olen... Esim. se, että en odota kynä ja paperi valmiina täällä, että he huikkaavat sermin yli tilauksia ääneen, hintoja ja toimitusosoitteita mielivaltaisessa järjestyksessä! Mulla on omiakin työtehtäviä ja tällä hetkellä aika kiireistäkin. Rasittavinta on se, että usein molemmat puhuvat mulle samaa aikaa. Eihän siinä ole järkeä. Joku roti sentään. Tilaukset olisi kiva saada paperilla hintoineen, koodeineen, osoitteineen jne. Toinen työkaveri on jo oppinut miten asiat mulle esitetään, että innostun ja teen mielelläni. Mutta tämä uusi, kesällä tullut kaveri käskyttää mua kyllä siihen malliin, että menee kyllä naama mutrulle ja happamaksi. Miksei voi esittää asioita nätisti ja pyytää ystävällisesti? Käskytysmuodot oikein särähtää korvaan ja kaikkien kohteliaisuussanojen puuttuminen ottaa pannuun kiuhumiseen asti. Takaisinhan sitä saa mitä tilaa: happamia vastauksia, haluttomuutta tehdä mitään, epäilyjä, kysymyksiä ja huonoa yhteistyötä! Mäkin olen niin huono antamaan palautetta vielä noin uudelle kaverille, mutta toinen työkaverini on kyllä sanonut munkin puolestani. Jonkunlainen uudelleen koulutus täytyy aloittaa ennen kuin äiti tulee takaisin töihin :).

Kiitos tack kun avautua saan.

En muista miten juttu tuohon johti, mutta eilen kotiin päästessäni olin onnellinen, väsynyt ja hölmistynyt. Päivän aivokapasiteetti oli käytetty, joten keskityin yksinkertaisiin asioihin ja Teemuun, joka odotteli minua kotona uuden hampaansa kanssa. Nimittäin joskus pari vuotta sitten tai vähän alle, Teemu löi hampaansa mun vessanpönttöön (:D) ja siitä lähti pala. Viime viikolla se tuli korjatuksi, mutta lähti irti itsestään !! Eilen laittoivat hammaslääkärissä uuden. Teemu pelasi ja mä luin, oli oikein idyllistä. Lähdettiin kirjastoon ja vuokraamaan makuunista leffa. Löytyi Tarantinon DeathProof, joka vaikutti hyvältä, mutta paljastuikin aika pitkäveteiseksi, vaikka oli siinä muutama hauska ja hyvä kohta. Kuvaus oli kyllä loistavaa, mutta juoni mateli.

Oihhoih, tänään palauttamaan leffa ja sitten kohti kevaria. Huomenna lähdetään humpalle, minä ja Jenni :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.