IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

Pitkästä aikaa koneella.Torstai 05.07.2007 22:08

On kyllä ollu taas vaikka mitä tässä parin viikon ajan. Viimeviikon keskiviikko oli kyllä ihan huippu päivä pitkään aikaan. Pääsin tallille ihan vaan hengaamaan todella hyvään seuraan! Aluks oli vähä ahistava ku en paria tyyppiä tuntenu, mut ne osoittautui kuitenkin todella mukaviks ihmisiks. Joten toosi iso kiitos niille tyypeille että halusivat minuu piristää olemalla minun kans. Olis vaan useemmin tommosia päiviä. Tais tehä kyllä tosi hyvää mun päälle.

Tämä viikko on menny myöskin tallilla. Leiriavustajana siellä oon taas töissä ollu. Hyvä viikko on siis ollu. Mukavaa porukkaa oli. Ja sain ratsastella Lurilla ja Vienolla piti ilman varsaa rueta menee. tänään se ei enää yhtään pomppinu ja riuhtonu mihinkään kun sen kentälle talutin. Huuteli vaan jonkun verran varsan perään, mut anto kyllä sit periks ja osas keskittyäkin töihin. En ees muistanu miten mukava polle sekin on kun en ollu pitkään aikaan menny sillä. Töitä on ainakin tullu tehtyä tällä viikolla kunnolla.

Kämppäkin löyty ja nyt pitäs joku päivä lähtee sinne siivoilee ja kahtelee sitä muuten. Tosi hyvä kun saatiin se. Nyt vaan sit muutto hommia pitäs tässä kuussa yrittää tehä.

Kokonaisuudessaan siis varmaan parhat pari viikkoo todella pitkään aikaan! Vielä kun joskus toista ystävää näkis ja pääsis juttelee sen kanssa nii kaikki ois hyvin.

Ei se elämä ihan aina niin perseestä ookaan. Hyvää vaihtelua, että mullakin joskus hiukan paremmin menee. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.