IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 21:11

Miks pitää olla näin vaikeeta!? Tykkään tyypistä jota en oikeestaan ees tunne. Ja tiiän että sitä tyyppiä ei kiinnosta.. Kuitenkaan ei vaan voi antaa olla ja unohtaa. Aina ku nään sen kuvankii nii huomaan taas miten ihana se onkaan. Miks ei vaan voi uskoo että mahoton on mahotonta? Ois varmaan liikaa vaadittu että välillä vois olla vähä helpompaa..

eikä ees väsytä!! :DSunnuntai 12.11.2006 17:41

Nii eilen oli se Hesan reissu. Heräsin aamulla (tai siis yöllä!) noin 2.30. Tarkotus oli kyllä nukkua siihen asti ku kello soi, eli kolmeen, mutta sitten 2.30 soi puhelin! Kaveri teki sen tahallaan ku ties että minä nukuin ja se oli valvonu koko yön. (oli siis mukaan lähössä) Vaan eipä se mitään. Joskus neljän jälkeen sit lähettiin kylälle menemään että oltas hyvissäajoin paikalla. Linkki lähti noin 5.00. Sillon oli jo ihan pirtee olo. Siinä meno matkalla pysähyttiin pari kertaa ABC:llä, että sai käyä syömässä jne. Sit katottiin leijona kuningas 3 ja lauleltiin karaokee (siis jotkut laulo). Oli aika virkee meininki! Osa porukasta kyllä nukku välillä.

Sit oltiin joskus 11.00 Hesassa. Siitä lähettiin jokainen sinne minne halus. (menomatkalla jaettiin kartat.) Minä lähin Satun kanssa kiertelee ja yritettiin ehtiä kaikkia kauppoja. Pari kertaa meinattiin eksyä ku oltiin menty ulos kartalta. Mutta se ei mitään haitannu. Saatto vaan ihmiset välillä vähä pitkään kahtoo ku myö naurettiin aika paljo. :D

Sitte etittiin linkki joskus viiden jälkeen ku ei jaksettu enää kierrellä missään. Siitä lähettiin joskus kuuden aikaan (ku porukka oli kasassa) sinne stella polarista kattomaan. Se oli kyllä ihan huippu esitys! Sai ainakii kunnolla nauraa! Se siis alko joskus seittämän aikaan ja loppu yheksän aikaan.

Heti sen esityksen jälkeen lähettiin kotiin päin menemään. Siinä taas jotkut lauleli karaokee ja katottiin keisarin uudet kuviot. Pysähyttiin taas pari kertaa. Mut melkein kaikki nukku sen tulomatkan. Minä olin varmaan opettajien ja kuskin lisäks ainut joka valvo ihan koko ajan. Välillä meinasin kyllä ihan väkisin nukahtaa mut pysyin kuitenkii hereillä.

Vasta joskus 3.45 oltiin takasi Nilsiässä. Porukka oli aikas väsynyttä. Minun ja Satun piti vielä kävellä Satun luo. (Siinä kyllä vähä taas piristy.) Ehkä joskus 4.15-4.30 päästiin vasta nukkumaan.

Eli aikas pitkä reissu oli ja tulipahan valvottua ihan vuorokauden ympäri. Huomenna vaan saattaa olla aika vaikeeta koulussa ku en oo hyvin hirveesti nukkumaan päässy. (heräsin tänään jo 10 aikaan..)

mutta siis kannatti mennä oli ihan mahtava reissu! Pakko päästy joskus toistekii! :)

niin se vaan on..Torstai 02.11.2006 22:23

Nii millonkahan sitä vois olla täysin sellanen mitä oikeesti on. Että ei tarviis esittää mitään muuta. Peräti yks ihminen saattaa tajuta mitä tällä tarkotan mutta eipä siinä mitään. Kyllä muutkin joskus saa tietää. Siihen vaan saattaa mennä aika kauan.. Ei voi sanoa muuta kun että elämä meinaa olla välillä aika perseestä..

kaikkee mahollista..Keskiviikko 20.09.2006 20:38

Nii teholeiri meni ihan hyvin. Lauantaina ekalla tunnilla oli vaan puomeja, menin Dantella.
Toisella tunnilla sit jo ihan hypättiinkii. Menin pietrolla. Se tais hypätä jopa 80-70cm! En nyt muista tarkalleen kumpi se oli mut kuitenkii. Siinä tunnilla tais MElu ponny heittää ratsastajansa pari kertaa selästään kieltäytymällä. Ne oli aikas hauskan näkösiä lentelemisiä! :D Eipä siinä sit sen kummempia. Essikii tuli sille tunnille hyppelemään Empulla. Tais peräti metriäkii hypätä! Eikä Emppu ees hionnu kovin paljoo niinku yleensä..
Kolmannella tunnilla menin sit Melulla. Ei menty kovin korkeita. Oisko korkein ollu vaan jotain 60cm. En enää muista.. Mut se tais mennä kaikkien osalta ihan hyvin.
Sunnuntaina sit halusin ekalle tunnille Ruutin. Ja sillä myös sain sit mennä. Ihan hyvin meni, ei ees kovin paljoo kaahottanu. Välillä vaan meinas menna vähä turhan kovasti esteitten välillä ku ei askeleet mahtunu. Ku hypättiin semmosta sarjaa..
Toisella tunnilla menin Vienolla. Tais korkein olla 80cm. Yritin kyllä 90cm mut ei se Vieno jaksanu nii korkeeta hypätä. Mut yritti kuitenkii! Se oli muuten eka kerta ku menin ees Vienolla. Ja taas kerran oli Essikii oli siinä samalla tunnilla Empun kanssa. Nyt ei vaan Empulla ollu nii hyvä päivä, ku se meinas aika usein kieltää.
Sit ne kisat menin Vienolla ku se oli nii ihana sillä ekalla tunnilla. Mut nyt se ei sit ollukaan nii ihana ku se yritti kieltää aina yhellä esteellä, jo lämmittelyssäkii. Meille tais tulla yhteensä 17 virhepistettä. Mut voitettiin silti ku muut sai vielä enemmän. Ja Kirsi ei voinu osallistua ku se tippu Danten selästä aika pahasti siinä lämmittelyssä. Muuten se ois varmaan voittanu.
Mutta kuitenkii kokonaisuudessaan teholeiri meni hyvin.
Sit myöhemmin illalla ku kaikki muut kerkes jo lähtee nii menin vielä Satun kans köpöttelee pellolle silleen että heposet sai syyä. (tai siis heppa ja poni..) Menin Melulla ja Satu meni Pietrolla. Kivaa oli!! :)

Sit maanantaina oli vakkari tunti. Mentiin siinä ilman satulaa. Menin Ruutilla ku kukaan muu ei sitä jostain kumman syystä halunnu. Ja se kuitenkii piti ottaa tunnille. Ihan hyvin meni kaikkien osalta. Kukaan ei tippunu ja Ruutikii maltto ihan hyvin kävellä ja ravata nätisti! Oli nii kivaa että vois olla useemminkii tommosia tunteja. :)

Menen ehkä niihin laukkoihin Empulla jos Paula ei ite jaksa. Ku ei sillä Melulla enää voi oikeen sinne mennä ku sillä on se vaavi masussa. Eikä tullu mieleen sillon aikasemmin se.

joops..Torstai 14.09.2006 23:07

Maanantaina oli eka vakkari tunti ja hypittiin (yllätys yllätys). Menin Empulla. Se ei oikeen ollu samaa mieltä siitä hyppäämisestä mutta sain sen kuitenkii sit jotenkii aina hyppäämään. Tosin siinä tuli kyllä aika monta kieltäytymistäkii.. :D

Tiistaina sit taas kerran nolattiin ihtemme ihan kunnolla ilmasussa. Käytiin joka luokassa esittämässä jotain afrikkalaista koulua. Siinä sit yritettiin aina opettaa semmonen "tanssi" systeemi, mut kovin moni ei oikeen siitä innostunu nii se meni vähä persiilleen. Seiskat tuli parhaiten mukaan. Ne ei vissiin uskaltanu vastaankaan sanoo.. :D Mutta siis eipä tarvinnu olla ollenkaan muilla tunneilla sit ku se kesti koko päivän. Monestikohan meiän pitää vielä ihtemme nolata tossa ilmasussa.?!
Sit menin illalla jumppaan.. olis varmaan muuten ollu ihan kiva mutta ku kaikki muut oli jotain aikuisia. nuorimmat ehkä jotain 30. Mutta eipä siinä mitään. Kunhan jonkunlaista liikuntaa on.

Keskiviikkona oli cooperin testi. Tavoitteena oli että jaksaisin hölkätä koko ajan ja että jaksasin ees vähä enemmän ku viime vuonna. No ihan hyvin se sinänsä meni ku jaksoin hölkätä peräti 2150m. Elikkäs 150m enemmän ku viime vuonna. Numerona se oli 8½. Oon siihen ihan tyytyväinen ku mulla ei tosiaankaan oo mikään hyvä kunto..
No heti sen cooperin jälkeen oli sit joku ihme kirkkokonsertti. Se oli aikas erikoinen konsertti. Siinä joku mies vaan ite soiitti kaikkee mahollista ja laulo kans. Olikohan se nimeltään joku Jouko Mäkilohiluoma. Mut väliäkö tuolla.

Tänään sit oli kans vähä erilainen päivä ku oli silleen jotenkii vanhanajan tapaan joitain tunteja. Tai osa tunnista.
Ja liikunnassa oltiin kuntosallilla..

Ja huomenna on sit ite juhla. Elikkäs kaikki tämän viikon hömpötys on vaan siks ku on nilsiän koululaitoksen 130 vuotis juhla.. Siihen pitäs sit vissiin vähä hienommin pukeutuakii. Voi voi.

Lauantaina sit meen tallille teholeirille. Ku pääsin sinne vähä halvemmalla. En kyllä yhtään tiiä että miks Paula just minulta kysy että haluunko tulla. Ja tottakai minä halusin ku pääsin halvemmalla. Ratsastus kun on aina kivaa. Varsinkii hyppääminen ja tuo kun sattuu olemaan esteleiri.. :)

Saattaa jalat ottaa viimestään ens maanantaina lopputilin ku mennään vakkari tunnilla ilman satulaa.. Ei ne muuten mutta ku ei oo oikeen mikään päivä joutanu lepäilemään nii meinaa olla vähä väsyneet nuo jalat..

Että semmosta tällä kertaa. Pitää taas kirjotella lisää ku jaksaa..

Laukkakisat taas. :)Sunnuntai 03.09.2006 22:41

Juu tänään oli siis laukkakisat. Ihan hyvin oikeestaan meni. Keli ois voinu olla parempikin. Sato vettä koko ajan, välillä vähän ja välillä vähä enemmän. Hävisin Essille ja Martille vähä yli sekunnilla. (menin siis ite melulla.) Mutta se ei haitannut kun tiesin jo heti alussa että Martti voittaa kun se pääs kiilaamaan meiän eteen. Eipä siellä sen kummempaa tapahtunu. aika paljo oli osallistujia.
Ja kuukauden päästä taas uudestaan Melulla laukkailemaan kun harjoitusravien yhteydessä on taas laukkalähtöjä. Toivottavasti siellä ei oo sitä valkeeta shettistä mitä Melu viimeks pelkäs! :D

juupa juu...Lauantai 29.07.2006 16:11

Laukkakisoissa oli kivaa! :) Melu meni ihan hyvin. Eikä ees hirvaasti pelänny. Paitsi oli siellä yks tosi pelottava valkee shettis! :D tai ainakii melun mielestä se oli tosi pelottava!
Mutta siis meidän lähtö oli nro 10. Siinä oli minun lisäks 2 lämpöstä ja 5 suokkia lähti meiän jälkeen. Eka se toinen lämpönen ei tullu siihen mut meille annettiin kuitenkii lupa mennä. Ku oltiin se kierros menty nii sitten meille sanottiinkii että lähtö uusittiin. (meinasin lentää selästä just vähä ennen maaliviivaa ku melu päätti mennä tervehtimään kuuluttajaa. en kuitenkaan ku kaulalle lentäny.) No eipä siinä sitten mitään se toinenkii lämpönen tuli siihen jostain. Päästiin sit taas menemään ja tietysti se toinen lämpönen voitti ku myö oltiin jo se yks kierros laukattu. Mutta tulin minä kuitenkii toiseks pään mitalla. Sit ku ruettiin hidastaa nii yheltä suokilta katkes ohjat nii sen ratsastaja lenti sieltä selästä. Jäin siihen sit kaveriks ottamaan kiinni sitä heppaa. Hyvin se onneks anto kiinni. Ei siinä onneks mitään pahempaa sattunu se tippuminen vaan näytti aika pahalta ku kypärä vaan kolis kavioihin.
Muuten se sit menikii ihan hyvin. Lähettiin tallille päin menemään ku melu oli vähä jäähtyny. Tallilla vaan melu pesulle ja sit laitumelle. Siitä pääsin sit minäkii kotia päin lähtemään.

Ja sitten vähä siitäkin oopperasta. Olihan se ihan kiva Mut siellä vaan oli ihan sairaan kylmä. En onneks ollu ainut joka meinas jäätyä. Näytti nimittäin melkein kaikilla olevan kylmä. Se siis loppu joskus 23.30. Sieltä sit kottiin. Yritin nukkua mut ei siitä tullu oikeen mitään. En tiiä miks. Mut luin siinä sitten yhen kirjan loppuun ja joskus neljän aikaan taisin vasta nukahtaa.

Että tämmöstä kivaa tällä kertaa. :)

menemisiä...Lauantai 22.07.2006 22:26

Torstaina tuli käytyä kolilla. Ihan mukava oli ku pääs kävelee siellä vuorella. Sit perjantaina käytiin kuopiossa. Siellä vaan meinas olla vähä tylsää ku ei oikeen voitu missään käyä ku oli noi pienemmätkin ihmiset mukana. Jansku ainakii meinas välillä nostaa isonkii mekkalan ku ei saanu mitä halus. Mutta tulipahan käytyä. sitten tänään kävin pitkästä aikaa serkun luona. En ollu varmaan vuoteen sitäkään nähny. Ei kyllä ollu muuttunu varmaan yhtään. Ja sit vielä huomenna sinne laukkakisoihin. Sen luulis ainakii olevan kivaa ku noi muut menot on ollu vähä tylsiä. Sitten seuraava meno onkii vasta ens torstaina. Pitäs johonkii oopperaan mennä. Joku koulu juttu se on. Mut ilmaseks pääsen nii pitää mennä. Siinäpä nuita menemisiä tais jo jonkun verran olla... :)

juupa juu..Lauantai 08.07.2006 21:59

Voi voi huomenna ois se konfirmaatio. Pitää aamulla herätä varmaan kuuden aikaan että kerkii. Ja sitten sillon illalla sinne tallille. En taas pääse sit koneelle melkein viikkoon. Mutta nyt pitää mennä ku muutkii haluu koneelle...

nyt se on ohi...Tiistai 04.07.2006 22:22

Niin siis rippileiri on nyt tullu käytyä. Ihan mukavaa oli. Kiitos siitä ihmisille jotka jaksoitte olla minunkii kaverina siellä. Vähä meinas vaan välillä väsymys iskee ku tuli valvottua vähä turhan pitkään. Sunnuntaina vielä ois konfirmaatio ja sit se ois ohi koko ripari juttu. No ei kyllä oikeestaan ihan kokonaan. Ku meinasin kai minäkii jatkikselle mennä. Näkispähän sit ihmisiä ku menee sinne. Toivon mukaan tulee olemaan ihan mukavaa sielläkin. Saa nähä sitten. Muutama seuraava päivä tässä meneekii nyt sitten siivoomiseen ja leipomiseen. sen jälkeen pitäs jaksaa mennä heppa leirille heti jo sunnuntaina illalla. Mutta eiköhän sitä jaksa ku tietää että pääsee ratsimaan.

Kiitos vielä kaikille jotka on ees jollain lailla kavereita. :)