IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvä päivä.Maanantai 27.08.2007 14:17

Lauantai oli hyvä päivä. Taas pitkästä aikaa ratsastamassa pääs käymään. Melulla menin ilman suitsia kun siltä viikolla yks hammas revittiin nii ei voinu kuolaimia laittaa. Päitsiin vaan ohjat. Ihan hyvän se meni, mut ei se silleen niin asettunu kun ei tuntumaa kunnolla ollu. Hiljentikin oikeen kivasti. Väistöjä ja laukka harjottelua tehtiin. Huomas miten paljo voi pohkeilla ja istunnalla ponia ratsastaa. Todella mukava päivä siis. Ja tais tulla peräti jotain opittuakin. :)
Joskus muulloinkin vois jotain tollasta vähän erilaisenpaa ratsastusta olla.

jep jep.Perjantai 17.08.2007 23:37

Eka viikko takana. Ihan mukavasti menny tämä viikko enimmäkseen tutustuessa uuteen kouluun. Ja satun kans harhailtu muuten kuopioo pitkin ja poikin. :D

jeps jeps..Tiistai 07.08.2007 00:56

Tämä päivä on tullu oltua koko ajan likkeessä. Tai no sen verran istunukin että syömässä on käyny ja jotain varusteita istualtaan putsinu. Oon siis tallilla tämän viikon kun Paula on lomalla. Eka käytiin aamusella ratsastamassa ja sen jälkeen on millon mitäkii siivoiltu päivän aikana. Nii ja vesiä kanniskeltu heposille. Hyvää vaihtelua taas välillä tämäkin kun kotona ei tule tehtyä oikein mitään. Laiskuus meinaa aina vähä iskee. Mut nyt on hyvä mieli kun ei oo koko päivää vaan laiskotellu. :)
Joskus tuntuu että kaikki sortuu,
maailma kaatuu mun niskaan.
Synkät pilvet peittää auringon,
väreistä nään pelkästään harmaan..

juup..Keskiviikko 01.08.2007 22:30

Tänään lähti vähä taas hiuksia..
Huomenna kämpille..
Millonkahan sitä taas vois jutustella..

väsy..Sunnuntai 29.07.2007 20:56

Torstaina menin nukkuu ehkä puol yhen aikaan ja perjantaina ylös puol kuus. Piti aamulla töihin mennä kun sit lähettiin käymään maatalous näyttelyssä. Ja tulipas sitten lähettyä sonjan kans uudestaan kuopioon perjantai iltana joskus puol yheksän aikaan. Kämpille mentiin nukkuu ehkä joskus kahen aikaan. Sit aamulla oli herätys puol kymmenen.
Viime yönä tuli mietittyä joitakin ihmisiä. Miks kaikkien pitää olla niin kiireisiä tai kaukana.. Haluis jutustella taas jollekin tai joillekin.

Olipahan reissu..Keskiviikko 25.07.2007 23:31

Käytettiin tänään mun kissa eläinlääkärissä. Se siis leikattiin. Meinas aika hankalaa olla kun ei saatu mistään kissan kuljetuskoppia nii piti änkee se pahvilaatikkoon. Väkisinhän se meinas sieltä koko matkan ajan pois päästä. Saatiin se kuitenkii kuletettua sinne eläinlääkärille. Nii siellä se vasta olikii oikeen mukava. Yritti aina karkuun kun joku vähänkin liikku tai jos jotain ääntä kuulu. Sai ihan ihme kohtauksia jos eläinlääkäri meinas ees silittää sit. Nukutusaine ei meinannu millään vaikuttaa. taidettiin ootella joku 20min ennen kun se oli sen verran tokkurassa että pysty lähemmäs jo tulemaan. ei voi muuta sanoo kun että sitkee katti.
Kotiin oli helponpi jo tulla kun sit se oli jo ihan niin tokkurassa että ei tajunnu mistään mitään. Sit se taiskii nukkua ihan reilun tunnin ennen kun rupes vähä heräilemään. Raukka tosin oli nii tokkurassa vielä että hoipperehti vaan ja simahti vähän väliä uudestaan nukkuu. Tais aina jonkun pari metriä keretä hoiperrella ennen kun kellahti taas uneen. Mut kyllä se sit siitä virkos pikkuhiljaa.
Naarmujakaan ei tullu mulle kun vaan yks. Eli aika hyvin selvisin. Voi siis sanoo että tais reissu kuitenkin onnistua ihan hyvin! :D

Harkkarit. :)Sunnuntai 22.07.2007 22:55

Tänään oli harkkarit taas varpasjärvellä. Tosi mukavaa oli vaikka viimeseks jäinkii. Alussa Emppu kiilas ekaks, mut jäi kyllä jälkeen kun ne toiset oli vaan vähä hitaanpia syttymään. Ja ne oli muutenkin hieman treenatunpia ku Emppu. Mut ei se voittaminen oo tärkeintä. Ihanaa vaan kun pääs taas menemään ihan täysiä! Ja kaikki varusteetkin pysy taas ehjänä. Suojatkin jopa pysy paikoillaan. Emppu vaan oli taas kunnolla kisa tunnelmissa. Hirmunen meno päällä koko ajan . Vielä sillonkii kun tallille takas päästiin nii meinas vaan pyöriä joka suuntaan. Hieman erilainen kisoissa! :D Vasta joskus syyskuussa olis luultavasti seuraavan kerran. Jospa sillonkii ois aikaa taas päästä menemään. :)

olipas taas tunti..Torstai 19.07.2007 01:08

Heh oli tosiaan kahtomisen arvonen tunti kun kaikki tiputtiin kerran. Kaverilla tais ainakin nilkka venähtää, toiselle ei sattunu mitään ja minulla vaan kylki vähä kipeenä, mut se on pientä. En anna sen häiritä menoo. eteenpäin vaan. :D
Tais olla ehkä viides kerta kun tallilla tipun kenenkään selästä. Ihmeen vähällä edelleenkii selvinny. Sitä kun ei osaa jännittää oikeen mitään nii ei mitenkään kovin jäykkänäkään oo että helpommin tippuis. Tosin vähän huono se kans on kun ei osaa varoo.
Luulen kyllä että enköhän sitä minäkii joskus vielä kerkee pahemminkii tippua nii jospa sitä varovaisuutta tulis sit vähä lisää, mut ei kuitenkaan liikaa.

Juu mutta siis aika hyvä päivä tänäänkin vielä. Loppuviikosta ehkä muuttoo vois tehä. Jos vaan ihmiset joutaa kuskaamaan.

Pitkästä aikaa koneella.Torstai 05.07.2007 22:08

On kyllä ollu taas vaikka mitä tässä parin viikon ajan. Viimeviikon keskiviikko oli kyllä ihan huippu päivä pitkään aikaan. Pääsin tallille ihan vaan hengaamaan todella hyvään seuraan! Aluks oli vähä ahistava ku en paria tyyppiä tuntenu, mut ne osoittautui kuitenkin todella mukaviks ihmisiks. Joten toosi iso kiitos niille tyypeille että halusivat minuu piristää olemalla minun kans. Olis vaan useemmin tommosia päiviä. Tais tehä kyllä tosi hyvää mun päälle.

Tämä viikko on menny myöskin tallilla. Leiriavustajana siellä oon taas töissä ollu. Hyvä viikko on siis ollu. Mukavaa porukkaa oli. Ja sain ratsastella Lurilla ja Vienolla piti ilman varsaa rueta menee. tänään se ei enää yhtään pomppinu ja riuhtonu mihinkään kun sen kentälle talutin. Huuteli vaan jonkun verran varsan perään, mut anto kyllä sit periks ja osas keskittyäkin töihin. En ees muistanu miten mukava polle sekin on kun en ollu pitkään aikaan menny sillä. Töitä on ainakin tullu tehtyä tällä viikolla kunnolla.

Kämppäkin löyty ja nyt pitäs joku päivä lähtee sinne siivoilee ja kahtelee sitä muuten. Tosi hyvä kun saatiin se. Nyt vaan sit muutto hommia pitäs tässä kuussa yrittää tehä.

Kokonaisuudessaan siis varmaan parhat pari viikkoo todella pitkään aikaan! Vielä kun joskus toista ystävää näkis ja pääsis juttelee sen kanssa nii kaikki ois hyvin.

Ei se elämä ihan aina niin perseestä ookaan. Hyvää vaihtelua, että mullakin joskus hiukan paremmin menee. :)