IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

mitä vastauksia!!! :DSunnuntai 04.02.2007 16:29

oraakkeli

Kirjoita kahdeksan kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA kuka on? Lopuksi kysy oraakkelilta mitä mieltä hän on sinusta ? Haasta 3 ystävääsi.
http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php

1. Satu- Sumuisten laaksojen vaeltaja
2. Kirsi- No Tehikesen Otto! Sillä on niin hiton hyvä peffa!
3. Elisa- Eräs, jonka tapasit entisessä elämässäsi.
4. Lilli- Se henkilö jonka vähiten oletat olevan kyseinen ihminen...
5. Sonja- Aku Ankka -tyyppi, jatkuvasti peppu paljaana.
6. Niina- virkapukuinen poliisi
7. Heidi- Heidi on ihana muusa. Jos halit sitä niin älä taputa selkään! Ja ole muutenkin kunnolla. Se on mun erityissuojeluksessa.
8. Miikka- Rupsahtanut kapakkaruusu."Lopuksi kysy oraakkelilta mitä mieltä hän on sinusta ?"-Ootko sä samaa mieltä siitä että meillä ei oikein synkkaa? Voisko sille tehdä jotain? Tiedätkö mikä mua ärsyttää?

Enpä nyt jaksa ketään haastaa..

yksinäisyys painaa..Tiistai 30.01.2007 20:40

miks et voi olla täällä.. haluis niin kovasti jutella..

näinpä tällä kertaa..Torstai 25.01.2007 19:54

Nyt on toinenkii ihminen jolle voin vähä vapaammin jo jutella. Ja huomaa kyllä että kannatti, ku nyt on jo paljo parempi olo.
Eli hyviä päiviä varmaankin tiedossa. :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 20:17

on taas semmonen päivä että pitäs kyllä saaha juteltua jollekii. melkein kaikki on taas perseestä. ei oikeesti jaksa..

jotenkii tuntuu vähä tältä..Perjantai 12.01.2007 20:43

niin monet kerrat oon pettänyt itseni, leikkinyt että mä olisin joku muu, miks ei kukaan tuu ja pelasta mua pulasta, opasta oikeelle kadulle estä hukkumasta hulluuteen, pahuuteen kompastun pohjaan uppoon kastun läpimäräksi ja kun takas astun valon nään, onko ketään jäljellä joka vois anteeksiantaa mun pienuuden jos löytäisin uuden minuuden tai sit ei, anyway ei ei ei

ch. en mä osaa muuta olla vaikka yrittäisin kuinka ei se onnistu pakolla
en mä pysty muuksi muuttuu vaikka tahtoisin niin paljon multa voimat puuttuu

kai mun on elettävä tämän kanssa joka peilikuvasta katsoo mua takaisin, oon sekaisin, eksynyt, väsynyt miettii mun tekoja mussa on aivan liian paljon vikoja miksen nää hyvää enää? mä pelkään muistan selkää jota tuijotin kun esille totuuden otin, kenen syy ettei voi hyväksyy muuta kuin välheet? ruma on kaunista silloin kun sen pystyy peittämään heittämään nurkkaan, oikee on arvoton on on on

ch.

leikittäiskö hetken aikaa että mäkin oisin viaton, täysin liaton ja syytön etten koskaan olisi tahallani ollutkaan niin julkee, koitan sulkee silmäni kulkee eteenpäin katselematta sivuille ja taakse mä tahtoisin unohtaa, tää tie johtaa vain alas, salassa säilytän menneitä niitä piilotan ja pintaani kiillotan, miten vois pyyhkii muistot pois

ch.*2
en mä jaksa
Niin paljon salattavaa. Ei jaksa sitä kaikkee yksin. Mut aivan liian vähän luottamusta kertomiseen. Jospa joku päivä..

hyvä hyvä päivä..Maanantai 08.01.2007 21:57

Taaskin.. Kiitos siitä kuuluu mukavalle tyypille.. saa minut aina hyvälle tuulelle.. :)

joululoma..Maanantai 25.12.2006 20:49

Tavallaan liian pitkä koska ehtii tulla ikävä jotain ihmistä/ihmisiä.. Mutta toisaalta ihan hyvä kun saa vihdoinkin nukkua vähä pidenpään. En kyllä tiiä nukunko sen paremmin kuitenkaan kun mietin niin paljon kaikkia menneitä ja tulevia asioita. Jouluaattokin oli ja meni jo, eikä ees tunnu yhtään joululta kun on niin vähän lunta ja pakkasta. Hyvä mieli on kuitenkin vielä viime viikolta. Eli kyllä se elämä hymyilee ainakin tällä hetkellä. Olis vielä parempi kun näkis yhtä tyyppiä.. :)
Keraankii sain jotain aikaseks.. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 21:11

Miks pitää olla näin vaikeeta!? Tykkään tyypistä jota en oikeestaan ees tunne. Ja tiiän että sitä tyyppiä ei kiinnosta.. Kuitenkaan ei vaan voi antaa olla ja unohtaa. Aina ku nään sen kuvankii nii huomaan taas miten ihana se onkaan. Miks ei vaan voi uskoo että mahoton on mahotonta? Ois varmaan liikaa vaadittu että välillä vois olla vähä helpompaa..