IRC-Galleria

moiPerjantai 13.10.2006 19:47

En ole nukkunut paljoa yhtään xP joku kaksi tuntia. ku no kotona ei todellakaan menny hyvin, ne tietää jotka tietää,miten vaan.
No kuitenki, lähin sit Krissen kanssa lenkille joskus yhdentoista jälkeen illalla. Kun oltiin tossa meijän lähellä olevalla hiekkatiellä, sellanen iso uros samojedi juoksi kauheeta vauhtia kattomaan Krisseä.Sen omistajaa ei näkyny missään. Se koira lähti seuraamaan mua ja Krisseä,kävelin edes takasin ja yritin löytää jonku ihmisen,joka tietäis kenen koira se on,mutta yhtään ihmistä ei ollu missään.Samojedi seuras mua ja Krisseä meille asti.Otin sen sisälle ja soitin poliisille siitä, et jos joku kyselee, niin poliisi tietää neuvoa, että se on meillä.Äitiki meni vähän ettii sen omistajaa, mut ketään ei löytyny. En voinu heittää sitä pihalle, ei ollu sydäntä hylätä sitä. Se koira nukku yön meillä,mun huoneen lattialla. Ihan kiltti se oli ja tosi nätti. Mut sit se läähätii mun korvaan koko yön ja nuolas välil naamasta xP ku olis tienny edes sen nimen.
Aamulla aikasin soitin sit uudestaan poliisille, että se koira on vieläkin meillä, että onko kukaan nyt kyselly sitä,mut ei ollu. No annoin sille sit Krissen ruokaa ja käytin tossa aamulla samalla senki lenkillä, ku käytin Krissen.
Äiti lupasi viedä sen koiran löytöeläinkotiin, niin ne yrittää ettiä sen kodin.
Kävin kaupassa aamulla,ennenku menin vikaa päivää töihin.Ostin niille hoitajille vähän pullaa ja lapsille jätskii xP Voi, siel oli niin ihana olla töissä,ja ne lapset on niin söpöi ja ihania :) tää kaksi viikkoa on tosi lyhyt aika, justku on tutustunu kunnolla noihin lapsiin ja yksikään ei enää vierasta ja muutenki kaikki ton paikan tavat on oppinu, ni sit pitääki jo lähtee. mut niin se sit vaan vissiin menee xP Sain hyvät arvostelut ja parhaimman numeron xD lesoleso :P
no heh, noh sillä välin ku olin töissä, niin äiti oli vieny sen samojedikoiran löytöeläinkotiin ja sillä koiralla oli onneksi mikrosiru, joten sen avulla sen omistajat löydetään. Se koira pääsee pian omaan kotiin :):) Oon tosi helpottunut,kun sille ei käyny mitään ja se pääsi kotiinsa :)
Meillähän on itellä ollu ennen samojedi uros myös, Jedi nimeltään. Olikohan tää niinku joku Jedin paluu :P no ei, eri koirahan se tietty oli xP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.