IRC-Galleria

no heiPerjantai 20.10.2006 21:02

hmmm, ei mene todellakaan hyvin. oon aika väsyny. e halua selittää..
no tänään oli koulussa lähihoitajan työ tunnit ja sit anatomian tentti, jonka jälkeen oli vielä fyssan koe :/
no nyt oon ehtiny vähän täs kotona olla. Äsken mulle tuli tähän hoitoon yksi Kerttu niminen snautseri, Kerttu on mulla tän viikonlopun hoidossa, se haetaan sunnuntaina. Nyt Kerttu on vähän ihmeissään, kun emäntä lähti, se kietää ympäri taloa ja käy välillä vinkumassa tuolla ulkokovella. Oon tässä jutellu sille ja silitelly ja Kerttu tulee nytkin tähän, kun kirjotan välillä mun luo vinkumaan. On se kova paikka, kun mamma lähtee :P mutta eiköhän tämä tästä. Krisse mun mulle kauheen mustis, se mököttää tuol mun huoneessa, eikä suostu tulemaan pois, kun mä kokoajan juttelen ja silittelen Kerttua.
No mutta lähen tästä kohta jossain vaiheessa käyttämään koirat lenkillä ja käyn päästämässä Sadun kissan vähäksi aikaa ulos ja ruokkimaan sen, kun Satun perhe ei ole kotona, niin käyn hoitaa ja ruokkimassa Viliä tän viikonlopun :)
Ja sit koirille ruokaa ja saa nähdä miten toi Kerttu nukkuu, toivottavasti ei itke ja ikävöi koko yötä.
No mut olis tosi ihana mennä vaik keskustaan kattomaan kavereita :P mut en tiiä oikeen onnistuuko, ku on toi hoitokoira, en oikeen viittis jättää sitä tänne vieraaseen paikkaa, pitäis sit ottaa koirat mukaan, no pitää nyt kattoa.
no joo, mut huoh....ei mene oikein hyvin kotona :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.