IRC-Galleria

{F}Riikka

{F}Riikka

luulee olevansa taiteilija

Väsymystä, mitä uutta?Tiistai 28.04.2009 00:04

Jos ei lihakset kehity ja itsehillintä, tämä koulu ja orjatyö on ollut turhaa. Saattaa pinna palaa vapunaattona, ehkä vetäydyn ja suljen ulkopuolisilta kaiken. Mutta HYVÄT ystävät ei sellaista ansaitse, vaikka olisi kuinka paha olla. Yksi halaus voi muuttaa paljon. Kyllä te ymmärrätte?
Ei se navetassa työskentely ole paha asia, lehmät ovat ihania ja jotkut heistä kuuntelevat manaillessani lypsykoneen kanssa. Ne kauniit silmät muistuttavat, että joskus se työkin voi olla palkitsevaa.
Olen vain vieläkin heikko ja tarvitsen lääkettä, tai alkoholia, koska kuitenkin, jossain sisimmässäni tarvitsen seuraa. Minua vain riivaa huono itsetunto ja muistot tyhmistä teoista ja sanoista, kun en vain osaa käyttäytyä ihmisten kanssa, koska useimmat ei ymmärrä kieroutunutta huumoriani ja että vielä ihailen kaikkia poikkeavia, friikkejä, kusipäitä..
Aina löytyy minua vahvempia ja pahempia, mistä taidan kilpailla. Vielä minä näytän muutakin kuin kankeaa tanssikykyäni... Yritän silti välttää baarissa tätä kyvyttömyyttäni.
*huokaus* Mitähän viime jaksossa Mosta Haunted tapahtui, menempä vilkaisemaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.