IRC-Galleria

Omituisten otusten kerho!Torstai 05.10.2006 12:01

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Pakonomainen tarkistamisen tarve, pakko tarkistaa onko kello herättämäs, onko kaikki tavarat mukana ym. no eihän siinä mitään mut ku teen sen väh. 5 kertaa! tarviikohan tämä tila jo hoitoa;)

2. En voi sietää sitä, jos joku jättää jääkaapin oven auki tai jättää hanan valumaan pitkäksi aikaa, pakko käydä sulkeen ne..

3. Sukkakauhu! siis en voi sietää toisten ihmisten sukkia, varsinkaan sellasia lörösukkia johon mahtuis viel 2 jalkaa! ja en halua niitä mun lähelle, yök!

4. Oon aika laiska siivoamaan.. mutta joskus tulee sit näitä siivousvimmoja ja sillon on pakko siivota koko kämppä, iha sama onko kello sit 8 aamulla vai yks yöllä!

5. Oon tosi kiukkunen ku mulla on nälkä!


Haastan:

nanna83
-Asma-
pia_85
HoneyLips

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.