IRC-Galleria

neuvolakuulumisia..Torstai 01.11.2007 16:20

eli Artun paino nyt 6695g, pituus 61,1cm ja pipo 43,5cm! Viime kerralla 5860g, 58,7cm ja 42,7cm! nyt on sitten pituuskasvukin nousuuntainen tätien käyrillä.. vaikka en ymmärrä kun ei oo kuitenka taas tuota enempää tullu pituutta=O

ei ollu mitään valittamista..=D kortissa lukee suurinpiirtein näin..Kasvu hyvä. sydämen ja keuhkojen joku blaa blaa ok! Iho siisti. Lonkat ok. punaheijaste ok, ei karsasta. Korvat terveet, vaha.

niin joo, lääkärikin kattoi siis arttua.. siks en taas oiken saa selvää sen sepustuksista! =D nii ja oli kyl nii hyvä ku menin sinne lääkärin luo ni se oli joku ulkomaalainen ja sano vaan et voit riisua=D siis tarkotti Arttua ja sit teki ne tarkastukset siinä, ei puhunu yhtään mitään.. sit sano et voit pukea..=D ja minähän laitoin Artulle sit vaatteet päälle! sen jälkeen se sano et hän kattoo korvia et pidä kiinni päästä ja kädestä.. Arttu ei kyllä tykänny siitä yhtään.. =( huusi ku hullu!! no sit se meni siihen pöytänsä taakse ja sano jotain et se oli sit siinä.. olis ollu kyllä ihan kiva kuulla et Artulla kaikki hyvin, vaikka oli kirjoittanukki tuohon korttiin, mut silti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.