IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 13:20

Hyvää ystävänpäivää vaan kaikille!=)

Mulla on ollu kiva viikko tähän asti ainaski. Maanantain ja tiistain oltii siskon kans vähän jumpassa ja Mirkku katto Nikii sen aikaa. Oli kuulemma menny hyvi eikä Niksu kiukutellu. Reipas poika=) Ja sit ollaan lenkkeilty Mirkun kanssa, ollaan niin urheilullisii=D
Ihana saada pari tuntii joskus olla ilman Nikii. Sillekki varmaan tekee välil hyvää ku ei joudu kokoaikaa mua kattelee!=)

Ja eilen oltiin Tellu-tädin kanssa vähän shoppailemas. Mukaan tarttu vähän vaatteita ja ehkä maailman seksikkäimmät alushousut=D tai sitten ei. Rahaa meni kenties liikaa. Tellun kanssa on niin helppo ostella kaikkee et pyydän sen aina mukaan kaupungille. Mä inhoon ettii ittelleni jotain vaatteita ni eilenki vaa lykkäilin poikaa ees taas ja juttelin sille ja Tellu toi vaatteet mitä meen sovittaa=D Ja ne oli just sopivat.

Nyt oottelen et Mirkku laittaa viestii et se on päässy koulusta(toivottavasti se ei ol kiukkunen ku on joutunu istuu sielä) ja lähetään taas lenkille. Niksu saa vedellä päikkäreitä sen aikaa. Et jaksaa sitte pitää Tellulle seuraa illalla ku mama lähtee taas jumppaan=) Oon muute 10 kiloo laihempi ny ku jouluna=D kivaa.

Nii ja huomenna! Lokamasut -07 kokoontuu espoossa!=) Lähetään aamusti 8 aikaan sinnepäin sitte. Kiva nähä kaikkia ku on niiden kans yli vuoden tääl kaikkee mahollista jutellu=)

Mitäs paskaa sitä vielä lässyttäis... plääh, taidan alkaa lähettelee kaikille hyvää ystävänpäivää viestejä!=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.