IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 10:10

Huoh, näin sitte niin kamalaa painajaista yöllä missä pääosas oli Tellu. Meinasin pikkusen revetä sille aamusti ku sen kello soi mut sitte onneks tajusin et se oli unta. Oon vissii vollottanukki unissani, jee. Se saa tul ny lohduttaa mua ku pääsee töistä.

Niki-Ooki heräs vaan kerran yöllä. Yleensä kaks tai kolme kertaa, joten komiaa tää tällänen. Silti nää aamuherätykset on täyttä tuskaa mulle. Mahdollisimman nopeesti vaan kahvii kehiin ni sitten ehkä selviin. Nyt pitää hakee se aamupalalle. Nonii, on näis herätyksis se hyvä puoli, et nytenki näin prätkähiiret, ne on iha parhaita!=)

Kävin koulullaki eilen, pitäs sinne raahautuu syksyllä takasi. Toivottavasti selviin puolel vuodel ettei tarviis koko vuotta siellä enään istua. Toivon silleen salaa etten saa Nikille hoitajaa ni voisin olla sen kans viel kotona. Äitiysloma on aivan liian lyhyt. Ei Niki oo ees vuotta ku joudun takasi kouluu enkä mä sitä haluu mihkään päiväkotiinkaa niin pienenä laittaa. Voisin kyl olla sen kans viel pari vuotta kotona=)

Jeps, nyt vaihtaan sille vaatteet ja sitte leikkimään=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.