IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

:IITorstai 27.03.2008 00:26

Buu sanoo:
hei miks tää Aoin kuva on edelleen tässä
social jeejee sanoo:
se painii raskaassa sarjassa matin kans se yrittää sitä kautta syöksyä sun mieleen
ja jäädä sinne
Buu sanoo:
Heli XD
social jeejee sanoo:
MUAHHAHHAHHAAA
Buu sanoo:
eiks se muka oo jo siellä
social jeejee sanoo:
no mut sillai
social jeejee sanoo:
KUMOTA MATTIVALLAN

päivän revähdysSunnuntai 06.05.2007 21:36

ännäe sanoo:
aloin muuten
ännäe sanoo:
eilen nauraa ku joku sano sanan halkopino ni tajusin et siihen tulis köpihymiö keskelle

Mikkeli<3Lauantai 10.02.2007 22:35

Oltiin oltu ehkä tunti siellä jonottamassa kun praikat saapu, ja mentiin sit sinne bussin luo ja moikattiin poikia. Sit hengailtiin hetki ovilla ja Mia löysi ikkunan josta näkee bäkkärin telkkarin. mentiin sit kattoon sitä kun oli tylsää. sit kohta Sammy tuli jutteleen meille siihen pihalle. Ja sit se kysy et halutaanko me tulla hetkeks lämmitteleen sisälle. tottakai me haluttiin, oltiin sitäpaitsi ihan jäässä.

Joo siellä sit katottiin Sammyn kans telkkaria ja loputkin praikat tuli sinne. Ilari tarjos meille kahviakin.

sit parin tunnin päästä meidän piti lähtee Maijaa vastaan asemalle, käytiin sit noukkin se ja kun päästiin takas niin sinne pääsikin jo sisään.

Eturivi, yllätys yllätys. Porukkaa oli ihan _älyttömän_ vähän. Me sit siinä moshattiin ja riehuttiin mut tuli vähän outo olo.
Ja encore jäi saamatta, mikä oli kuitenkin ihan ymmärrettävää.

Sit keikan jälkeen palloiltiin siinä pihalla ja sit ömm Sammy tuli siihen ja juttelin sen kans jotain et kun oli niin vähän porukkaa. Mentiin sit sen kans kuvaan. Ja sit Spit oli siinä ja mentiin sen kans kuvaan. Miesparka oli ihan jäässä :s

Lähdettiin sit suunnistaan meidän hotellille. siellä oli ihan hiljasta ja me taidettiin pitää vähän ääntä... Meidän jutut tais olla ehkä vähän väsyneitä. ette edes halua tietää. ja silti me ei nukuttu vaan maattiin sängyissä ja selitettiin kaikkee xDD

SIT. noin neljän aikaan. pihalta alko kuuluun kauheeta älämölöö. Mun mahassa hypähti sillai "praikat!!!" Mia sit totes ääneen et Praikat oli baarissa ja nyt ne tuli tänne. Älämölö vaan jatku Kuunneltiin sit sitä siinä jonkun aikaa. sit ehkä puol 5 Mia sano "mennäänkö kattoon" Minä ja Heli melkein yhtäaikaa "joo!"

Mia kurkkaa ovesta. "ELIAZ ON TUOLLA!!!!!" "EIKÄ OO!!" "ON ON!!"

taidettiin hieman mennä paniikkkiin, me oltiin yövaatteissa ja palloiltiin siinä ihme parvekkeella ja pakkasta oli -27.

Sit joo joku teknikko tuli kysyyn onko meillä alkoholia mut eipä ollu. Sanoin että ei oo baarikaappia, pelkkä jääkaappi. Sit se rupes selittään jotain et mun pitää näyttää se jääkaappi O.o
Sit päätettiin mennä takasin "nukkuun".

mulla oli sit herätys yheksältä et ne ei varmasti pääse lähteen ennen meitä. noo mää sit vaan laitoin sen kiinni ja herättiin uudestaan kymmeneltä. Mää pompin ylös ja kävin tarkistaan et bussi on vielä paikallaan. Siellä se nökötti. Noustiin sit kumminkin ylös.

siinä yhentoista maissa kuultiin et bussi on käynnissä. Puettiin ja meikattiin ja pakattiin ja mentiin siihen pihalle hengaan. Eliaz palloili siellä vähän matkan päässä. Sit bongasin Ilarin ja kummasti aloin ajautuun sitä kohti.

Sit Eliaz tuli siihen ja mää moikkasin sitä ja se tuli siihen metrin päähän siristellen silmiä ennen kun tunnisti. Sit se sano et Spit oli juonu sen piilarit. Oltiin sillai O.o. Eliaz kerto et se oli laittanu piilarit illalla vesimukiin. Ja yöllä Spit oli juonu sen veden ja piilarit siinä mukana. :S

Ja sit Ilarikin tuli siihen ja kysy et oltiinko mekin siellä yötä ja juteltiin sit jotain muutakin... Sit ne muutkin alko vyöryyn ulos ja bussille. Japaa vaan ei näkyny. Sit jonkun ajan perästä se tuli sieltä pipo silmillä. Musta vähän tuntuu et se ei halunnu näyttäytyä meille krapulaisena ja eilisen meikit naamassa. No ei me sit sanottu sille mitään.

Sit lähettiin sinne alas siinä Ilarin vanavedessä. Siellä oli tosiaan ihan älyttömän kylmä ja kysyin sit Ilarilta et pystyiskö ne heittään meitä asemalle. Sano et ei pysty kun bussiin ei mahdu. Ja melkein lupas meille et ens kerralla sit. Sanottiin sit moit ja lähdettiin käveleen asemalle.

Joo ja sit kun päästiin asemalle niin sama bussi siellä nökötti vähän matkan päässä. Käytiin ostaan liput ja mentiin mäkkiin syömään. Mää en tosiaan ollu ihan oikeesti syöny viimesenä 36 tuntina kun suklaalevyn. Ja mulla ei ollu edes nälkä O.o
Ja sit ehkä puolen tunnin päästä katottiin et siellä se bussi taas menee. Missä vika?

Joo mut mikkeliin toistekkin<3

[Ei aihetta]Lauantai 02.09.2006 22:19

Sipe sanoo:
BUU MITEN SÄ VOIT AJATELLA MATTIA TÄLLÄSESSÄ TILANTEESSA
Hanna sanoo:
sipe
Buu sanoo:
NO KYSYTKIN
Hanna sanoo:
buu voi ajatella mattia aina
Sipe sanoo:
ko te puhuitte matista ni mulla meni 25 minuuttia tajuta et kuka on matti
Buu sanoo:
niinpä
Hanna sanoo:
vaiks buu ois ööö
Hanna sanoo:
just nainu ripeä ni
Hanna sanoo:
MAAAATTIIIIII
Hanna sanoo:
xD <3
Buu sanoo:
xDD
Nina sanoo:
Hanna x'DDDDDDDDDDDniinpä. Ikävä<3

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 23:42

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.
- Vanhemmat »