IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat
Voi tämänkin päivän ihanuutta! Heräsin kuudelta ja lähdin 7.13 junalla stadiin. Potpuritreenit alkoi 8.15, joten ajattelin että kerkeen käydä ostaa loput kirjat ennen treenejä, joten juoksin akateemiselle - ja kas kummaa, se aukee vasta yhdeksältä. Noh, otin 7A:n liisankadulle ja menin treeneihin 5 minuuttia myöhässä - en ollut missannut mitään. Treenattiin joulukiertuetta varten klo 11 asti ja juoksin viidenteen en-tunnille. Sitten kello olikin jo 13.25, joten lepäilin tunnin verran. Iltapäivällä oli vielä pari ue-tuntia, joilla hermostunut - selvästi uskovainen - opetusharjoittelija yritti jakaa meille ristiriitaista informaatiota ristiretkistä. Mehän ei tietenkään nielty purematta sen juttuja ja se alkoi panikoimaan kun kyseenalaistettiin - syystäkin! - sen ruusuiset väittämät siitä kuinka kristinusko levitettiin Suomeen ja muualle rauhanomaisesti. Nolo tilanne sille, koska se myönsi, ettei se ihan niin mennyt, mutta sitten taas väitti, että näin on. Ota siitä sitten selvää... Luultavasti se risti, joka sen kaulassa riippui, esti sitä olemasta subjektiivinen. Lähdin sieltä vähän etukäteen, kun en enää kestänyt katsoa sen hätäsyyttä. Väläytin pahoittelevan hymyn ja sanoin "Sori, mun täytyy nyt mennä". Sibiksessä on enneminkin sääntö kun poikkeus, että vikalta tunnilta lähdetään sopivasti etukäteen, jos alkaa vaikuttaa siltä, ettei mitään tähdellistä enää käsitellä.
Kun olin lähtenyt ajoissa tunnilta niin kerkesin vielä uudestaan akateemiseen ja sain, mitä tarvitsin. Juna kotiin lähti 16.32 ja olin kotona vartin yli viisi. Sitten nopeesti jotain ruokaa ja töihin kuudeksi. Täällä mä nyt sit istun klo 23 asti - yksin. Onhan täällä nämä mun lapsoset, mutta ne temmeltää tuolla suurimmmaksi osaksi keskenään ja kysyy välillä kadonneista bilispalloista. On vielä harkinnan alla, lähdenkö vielä tänään viihteelle, saas nyt nähdä. Ei ainakaan vielä ole kummempia tarjouksia sadellut =)
Koko ensi viikko menee Potpurin kanssa kiertueella, siitä tulee rankkaa. Parhaimmillaan vedetään neljä keikkaa päivässä ja roudataan kamat Helsinkiin ja takasin. Aamulla täytyy olla 6.30 roudaamassa ja sit vaan mennä sinne, minne bussit vie. Tiistaina on vielä yks iltakeikkakin, joten tiistaista tulee rankka päivä. Silloin tosin ei ole kauheen montaa keikkaa päivällä, kolme muistaakseni.
Eniten melkein odotan nuoremman yleisön reaktiota Kalleen. Viime kamiksen keikalla eturivin tytöt oli alkaneet kirkumaan, kun tajus että se oli laulamassa. Se niiden toiminta oli kuulemma mennyt ihan yli ja Kalle oli joutunu jäädä jakamaan nimmareita niiden keikan jälkeen. Marjukalla ja kamiksella oli kuulemma ollut suht hauskaa =) no, katotaan miten käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.