IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat

10h valmennusta - voihSunnuntai 30.04.2006 00:07

..ja huomenna eka työpäivä =)

Hmm, perjantaiLauantai 29.04.2006 00:10

Niin, perjantai - tai vaikka tiistai, samapa tuo tuntuu olevan kun elää niinkuin minä tällä hetkellä. Viikonloppuna harvoin on viikonloppu ja arkena onkin sitten aina arki. Ei paljon yks keskiviikko vapaa lämmitä keskellä viikkoa, kun kukaan tuskin lähtee mun kanssa viihteelle tiistai-iltana... hmm.
Noh, mielelläänhän sitä duunia tekee ja opiskelee myös viikonloput. Tähtäimessä kuitenkin oma asunto, pian, ja opiskelupaikka. Tosin välivuosi olisi aika houkutteleva, mutta sen nyt näkee sit.
Yhdelle oluelle olisi ollut mukava lähteä, mutta eipä kukaan näin aikaisin jaksa. Pitää kuitenkin aamulla painua takaisin kouluun. Helsingissä kun olisin tajunnut jollekin soittaa, niin istuisin tällä hetkellä terassilla - aijai!
Ehkä huomenna sit =)

VäsyPerjantai 28.04.2006 16:47

Ja valmennukseen...

Autonpesua, j'eah!Torstai 27.04.2006 16:41

Nyt kaara kiiltää =)

Kohta taas lähtö valmennukseen -- >

Ikea <3 GiganttiTiistai 25.04.2006 22:00

Heh, ette ikinä arvaa mistä juuri kotiuduin. Ja voi sitä tavaran määrää... sohvan jätin sinne noutoa odottamaan =) noh, sainpahan hommattua kaiken "elintärkeän", tiedättehän te mut. Ei oo häppee olla vähän kapitalisti-snobari-kermaperse-nirso yms. Se on vaan kivaa, jos sattuu palkkapäivä kohdilleen.
Tosin mun palkkani ei taaskaan tullut ajallaan, kiitos Siuntion kunta! Että mä arvostan teitä. Ai niin, mähän otin lpputilin, niin eipä tarvitse tämän jälkeen enää arvailla, onko palkka tilillä palkkapäivänä vai ei. Jo on otsaa. No, täytyy sit vaan ottaa yhteyttä johonkin asiamieheen, jos ne jotenkin kuvittelee, että ne voi tolleen mokailla koko ajan.
Missä muualla palkka jätetään maksamatta noin vain?!!!?! Ja kun soitat perään ja kysyt, niin ne lupaa tarkistaa, mutta ei kuitenkaan viitsi palata asiaan, vaan täytyy sit itse taas soitella perään, kun ne mokaa - TAAS!

Pelimyyjä Pauliina, hei!Maanantai 24.04.2006 17:29

Niin, eilen oli ensimmäinen lintsi-päivä. Oltiin koulutuksessa, eli pelattiin niitä pelejä 4h ja juteltiin mukavia 2h. Iloinen yllätys totta kai oli, että siitäkin päivästä maksettiin palkka =)
Tänään on taas valmennusta ja kohta siis pitääkin lähteä.
Huomenna sit Ikeaan. Luulen nimittäin, että pääsen muuttamaan 1.6. Toivon niin ainakin. Tietääkseni asunnon saanti on kiinni lähinnä siitä, että mulla ei vielä ole työsopimusta ja siksi ne ei voi tarjota mulle asuntoa vielä. Mutta kunhan mä tossa vappuna saan sen työsopimuksen, niin eiköhän siitä asunnostakin ala kuulua. Hope so!

Huh, mikä päiväLauantai 22.04.2006 01:58

Oli aika mielenkiintoinen päivä. Juttelin Carl Reinerin kanssa stockan 7. kerroksessa - tiedäthän Ocean's twelve-leffasta =) - se halusi lähteä Buenos Airesiin, ja olin valmennuksessa.
Nyt pitäisi mennä nukkuu, kun aikanen herätys aamulla. 8.16 junalla sit taas takas helsinkiin...

Hyvää yötä *

Valmennukseen --->Perjantai 21.04.2006 15:32

Tämä kuuluu vielä torstaille...Perjantai 21.04.2006 03:26

Hmm, vaihtuu nuo vuorokaudet niin salamyhkäsesti nykyään, ettei pysy perässä.
Tänään oli taas paluu arkeen, eli valmennuskurssia. Huomenna aineistokurssi illalla klo 21 asti ja sit la aamuna kokeeseen klo 9.20-14.20 ja sit taas aineistokurssia illalla klo 15-20. Ja sit sunnuntaina Lintsin koulutukseen klo 10-16 ja maanantaina taas valmennuskurssille.
Sen jälkeen onkin sit taas kahden päivän loma =) ja sit mennään äitsyn kans Ikeaan. Pitää käydä vähän sisustusideoita hankkimassa, kun toivottavasti pääsisi muuttamaan 1.6.

Hmm, sit on tietysti tämä V ongelma. Tai eihän se vielä mikään ongelma ole, mutta siitä tulee, jos tämä tässä nyt vielä jatkuu ja mulla on niin kiire toukokuu kun mitä luulen ja jos muutan kesäkuussa pois, niin sit on taas yks Pauliinan säätö valmis vessasta alas vedettäväksi. Minkäs teen? Ehkä mä nyt en manaa vielä. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, mutta olen kyllä myös huomannut, että mun asioilla on joskus tapana järjestyä aika odottamattomalla tavalla, eikä aina niin positiivisesti. Silti aina lopputulos on kuitenkin aina parempi kuin lähtöasetelma. Hmm... Olen siis ymmärtänyt, että vaihtelu virkistää ja ruoho ei ole aina vihreämpää missään muualla, mutta maukkaampaa kyllä. Olen myös sisäistänyt, että sitä saa mitä tilaa ja what you give is what you get ja aikainen lintu madon nappaa. Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin mainitsen, että kantapään kautta oppii parhaiten, mutta kertaus on opintojen äiti siinäkin asiassa =) heh heh*
V kuitenkin on aika herrasmies ja hyvin suomalainen mies, enpä siis uskalla oikein antaa virallista lausuntoa... Actions speak louder than words <3

Nyt olisi kyllä tutiaika. Olen vaan aika levoton, kun en ole vielä kerinnyt oikein rauhottua, vaikka tulin kotiin jo pari tuntia sitten. Telkkaristakaan ei tule mitään. Äiti kyllä nauhotti mulle Everwoodin ja tehiksen, mutta eipä voi mennä nyt yläkertaan kattomaan, kun mamma sover.
Juuh, men nu går jag.

Sov gott och drömm om mig <3 jag drömmer om dig.