IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat

Mun imuri on tosi ihq <3Keskiviikko 01.03.2006 00:04

Tms.. juup, töissä taas. En mennyt sinne äikän tenttiin tänään, en vaan yksinkertaisesti kyennyt. Jo suihkussa käyminen tuotti semmosta tuskaa, että meinas itku tulla. Siispä päätin, ettei mun tarvitse lähteä kouluun siinä tilassa. Pahinta tässä taudissa on kuitenkin se, että mua väsyttää aivan tajuttomasti koko ajan. En ole ennen tiennyt, että ihminen voi ihan helposti nukkua 18h putkeen, valvoa 6h ja taas sama juttu uudestaan. Näin on jatkunut nyt kolme päivää. Ja edelleen väsyttää. Yleensä herään siihen, että on aivan tajuton nälkä..outoa kyllä, mutta näin käy. Sit vähän ravintoa ruumiille ja takasin peiton alle. Töihin kyllä jaksoin tulla =) rahaa on saatava.

Omaankotiin.fi - hanke edistyy ihan kiitettävästi. Asunnonhakupaperit on lähetetty ja tänään äiti kävi ostamassa mulle imurin ja mikron, kun löysin ne TOSI halvalla.
Nyt mulla siis on:
kahvinkeitin
mikro
imuri
haarukat,veitset,lusikat,pikkulusikat
snapsilasit
drinkkilasit
kahvikupit
hyvä alku KoKo-astiastoa
lakanat
matto (tai siis kolme, mutta yksi uusi)

ja heti kun pääsen taas Helsinkiin, niin mulla on myös pyyhkeet. Ja sit kun pääsen ikeaan, niin mulla on myös vuodesohva ja harmaa kaappi (älä kysy, se on hieno <3).

Juu, tiedän, ettei noilla kamoilla mitään elämää vielä perusteta, mutta hyvä alku toi on.

Step 2Maanantai 27.02.2006 21:12

Nyt on asuntopaperit postilaatikossa <3

Sain tänään englannin ja ruotsin kuunteluiden tulokset.
Englanti 83/90 (28/30 - 9/10)
Ruotsi 77/90 (25/30 - 9/10)
eli ihan hyvin meni.

Tänään oon ollut aika kipeä. Koko päivän oon vaan nukkunut. Nousin sängystä vasta kuuden jälkeen, eli noin tunti sitten. Huomenna pitää sit jaksaa taas - ensin äikän tentti klo 14-17 ja sit töihin illaksi klo 18-21. Täytyy yrittää jaksaa.

Step 1Sunnuntai 26.02.2006 23:23

Nyt asuntopaperit kirjekuoressa - nyt pitää vaan saada ne postilaatikkoon <3

BirdfluSunnuntai 26.02.2006 22:34

Mulla oli paljonkin sanottavaa, mutta nyt jotenkin kaikki, mitä mun piti sanoa pyyhkiyty mun mielestä. En sinänsä ihmettele, jos ottaa huomioon, että mulla on puolet kasvoista turvoksissa (ehkei nyt ihan) ja pää täynnä painetta - hommatkaa kaikki silmätulehdus ja tulkaa muutenkin kipeiksi. Noh, vaikka en kovin hehkeältä näytäkään, niin mulla on kuulemma seksikäs ääni - näin mulle kerrottin. *kiitos siitä* Onhan tää sit kai, tämmönen matala ja käheä <3

Huomenna joudun kuulemma heti aamusta lääkäriin, kun ei täällä landella pääse lääkäriin viikonloppuna, paitsi jos lähtee päivystykseen. En mä sinne lääkäriin tahtoisi, mutta kun äitee vaatii, niin se on mentävä sit. Siellä on taas kuitenkin se italialainen mieslääkäri, joka vaatii, että jään kahden viikon sairaslomalle... viimeksi olin tosi vähän kipeä ja se kielsi ehdottomasti menemästä kouluun vähintään viikkoon...hmm. No, mutta nyt ei ole koulua, on vaan lukemista ja tentit. Siinä ei paljon sairaslomat hyödytä, kun lukee pitää.

*köh-köh & niisk-niisk*

KipeysLauantai 25.02.2006 23:26

Nyt olen sit todella kipeä. Kivaa istua töissä ja odottaa et pääsee himaan, kun on tämmönen olo. *niisk* Eilen sitä jakso painaa tukka putkella koko yön, mutta tänään - noup!

Work work workLauantai 25.02.2006 20:22

Just tulin töihin - rupee just sopivasti väsymys iskemään =)

Btw - numero 5 mun tulehduslistasta on nyt voimassa: silmätulehdus =)
tästä se lähtee

:Shake shake shake: :Shake your booty:Lauantai 25.02.2006 17:15

Juuh, olipa ilta - ja hups, pilkku tuli jo!
Noh, kyllä sitä aina löytää jotain, minne seuraavaksi. Eikä siitä sen enempää... =)

Nyt oon turvallisesti kotona ja kohta töihin.
Tänään ohjelmassa: Ajatusten selvitystä
Mitä eilen oikein tapahtui- pohdintaa
Muutama puhelu täytyy vissiin soittaa ...

Cocillana, Redol Comp ----- mitä muuta?Perjantai 24.02.2006 02:01

Kumpaakaan en ole vielä ottanut ja vain toista löytyy, mutta pahoin pelkään, että saattaa lähiviikkoina tulla käyttöä molemmille - sen verran kipiä kurkku nyt. Jotkut ihmiset vaan ei osaa olla silleen vähän kipee ja nopeesti. On olemassa meitä, jotka on sit kerralla aina kunnolla kipeenä ja niin, että sit kerralla kaikki taudit ja tulehdukset päälle.

1. Kurkunpääntulehdus
2. Keuhkoputkentulehdus
3. Poskiontelotulehdus
4. Korvatulehdus
5. Silmätulehdus
+kuume
++armoton väsymys
+++tauoton kipu joka puolella kehoa
++++lääkkeiden sivuvaikutuksina ei-mikään-lievä-pahoinvointi, pääkipu, sydämen tykytys - joka btw haittasi nukkumista todella paljon - sekä yleinen hourailu, sekavuus ja humina päässä. Ja pidetään kuitenkin mielessä, että ilman kyseisiä lääkkeitä, jotka nuo haittavaikutukset aiheuttivat, en olisi edes hengittänyt.

Tämä kaikki siis vuosi sitten tähän aikaan ja kesto yhteensä noin kaksi kuukautta - että revitään siitä huumoria =) Silti vietin viikon Kolilla lautailemassa <3 sekasin olin kuin tuulimylly koko reissun enkä paljoa muista, mutta kivaa kai oli.


Tämä kaikki siis luultavasti tuli kerrottua vain siksi, että voisin nytkin olla Kolilla lautailemassa, mutta en mennyt vaan jäin abiristeilylle =)

*niisk*

Mutta huomenna rusettiluistelemaan

Kipeenä?Torstai 23.02.2006 20:32

Niin, vähän on surkea olo ja kurkku kipeä. Harmittaa, ei nyt sais tulla kipeeksi.
Noh, oon töissä tän illan ja kattoo sit huomen aamulla, voiko lähtee taas päivällä töihin vai ei... Pitäis mennä rusettiluistelijoita paimentamaan =)