IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat

Kouluaamuja jäljellä NOLLATiistai 31.01.2006 20:32

Tänään siis viimeinen koulupäivä - ohi on.

Tänään oli myös siskon synttärit ja sepä meni sitten myös kihloihin, joten onnea!

Kohta onkin sitten kotoota muutto edessä - mutta eipä tarvitsekaan näköjään muuttaa yksin =)

Tough job - someone has to do itPerjantai 27.01.2006 23:59

Harvoja ihmisiä nimitetään vitun huoraksi tai vitun ämmäksi työpaikallaan humalaisten teinien toimesta - tai no yhden vaan, mutta silti. Helvetin piristävää kuunnella tollasta perjantai-iltana. Kaikki tämä vaan siksi, ettei edes uudet kävijät saa vetästä viinapulloa naamariinsa tyttöjen vessassa ja mätkiä jätkiä turpaan sen jälkeen. Jos en olisi täällä töissä, niin olisi täytynyt ottaa tämä nimittely henkilökohtaisesti, ja siitä ei olisi hyvä seurannut.
Nyt on taas ihan rauhallista, mutta vielä tunti sitten olin valmis laitoshoitoon ja itkukohtaukseen. No en sentään ihan, mutta itse olen työni valinnut, joten ei auta itku markkinoilla. Ei anna luonne periksi ruveta luovuttamaan.

Kotiin pääsyä odotellessa --->

Mikä vapaailta???Perjantai 27.01.2006 21:29

Koko viikon painanu tukka putkella menemään - ja kas kummaa, se kauan kaivattu vapaa perjantai-ilta onkin siis turha toivo.
Puhelin soi viideltä: " Hei, tuletko töihin kuudelta?"
Vastasin: "En, mutta voin tulla seitsemältä."
Vastaus: "Ok."
Ja täällä sitä siis ollaan. Ei tässä mitään, on tää työteko ihan kivaa, mutta näin lyhyellä varoitusajalla uhkaa asenneongelma iskeä. Yleensä sitä kerkeää valmistautua henkisesti, mutta nyt ei vaan piti tulla hirveellä hötinällä suoraan töihin salilta.

Juup, siis kaksi aamua koulua jäljellä - en tiedä onko se hyvä vai huono asia. Positiivista se, ettei tarvitse enää herätä kuudelta joka aamu, mutta negatiivista luultavasti se, että ei enää näe "koulukavereita" päivittäin. Täytyypä pitää sit tiiviimmin yhteyttä koulun ulkopuolisella ajalla. Eiköhän se järjesty.

Nyt vaan kyllä suoraan sanoen väsyttää ihan vietävästi - ja kohta iskee väsykiukku. Tai, no tunnustan, se alkoi jo, mutta yritän hillitä tästä eteenpäin, mutta sen lupaan, että jokainen, joka mulle näyttäytyy kaljapullon kanssa mun työaikana, saa elinikäisen porttikiellon tänne! En jaksa tänään kinata yhdenkään teini-ikäisen kanssa asioista, jotka ovat päivänselviä.

Äiti on aina oikeassaSunnuntai 22.01.2006 01:14

Äiti tietää yllättävän paljon elämästä. Ongelma on vaan siinä, että ensin tekee ja sit vasta kysyy äitiltä, että olisko kannattanut. Mutta tunteet on vaikea juttu - niiden käsittelyssä ei järki paljon auta. Miksi naiset aina rakastuu renttuihin? Luulisi tietävän paremmin - mutta sydän ei aina tee, mitä aivot käskee. Se on se sydämen autonomia <3

Yllättävää, todella yllätävääLauantai 21.01.2006 20:16

Enpä sitten lähdekään juhlimaan synttäreitäni vieläkään. Jos eräät ihmiset, tai tässä tapauksessa yksi ihminen, ei tajua, että jos mä en ole puhunut sille melkein kuukauteen, niin mä EN halua sitä mukaan juhlimaan saatikka nukkua sen kanssa samalla vuodesohvalla. Joten en sitten mene - juhlikoot keskenään! Sääli sinänsä, mutta ei ole mun ongelmani, jos jotkut ihmiset tässä maailmassa ei ole vieläkään lähes kahdenkymmenen elinvuotensa aikana oppinut kohtelemaan toisia ihmisiä inhimillisesti. Rajansa kuitenkin kaikella.

6 aamuaLauantai 21.01.2006 15:50

- ja 30 sivua matikan tehtäviä rästissä =( oon huono ihminen, tiedän.

Joo, no mutta eipäs liioitella. Nyt olisi aivan loistava sää lähteä mäkeen, mutta kun töihin pitää lähtee, niin eipä sit mennä.

Illalla juhlimaan töiden jälkeen - jipii. En ole taas moneen viikkoon ollut. Täytyypä olla varovainen.

7 aamuaPerjantai 20.01.2006 01:21

Huominen, ensi viikko ja seuraava maanantai - sit se on ohi. Lukio nimittäin.
Onhan siinä sit vielä prelit, talviloma, lukuloma,tenttikausi ja itse kirjotukset, mutta yhtään opetusta ei näiden seitsemän aamun jälkeen ole enää. Kaikki tarpeelliset kurssit on käyty - ja on niitä muutama ylimääränenkin tullut. 75 kurssia on pakko tehdä ja mulle tulee täyteen tietäkseni 80.

Huomenna onkin taas viikonloppu. Lauantaina ollaan jo sovittu, että mennään ja minne mennään. Perjantain saattaa sujua suht rauhassa, autolla aattelin olla, että jaksaa sit lauantaina valvoa vielä töiden jälkeen. Oon taas lauantaina töissä klo 23 asti, mut siitä saa sen verran paremman liksan, kun perjantaista, että teen sen - vaikka oonkin lähdössä juhlistamaan vielä sen jälkeen.

Rigekin pääsee huomenna lomille ekaa kertaa - mahtaa olla huippufiilis päästä siviiliin pariksi päiväksi =)
Eilen tuli 19 vuotta ikää täyteen, mutta täytyy muistaa, että vanhuus ei tule yksin. Ei stressata silti sillä =) Tällä hetkellä kaikki muut kouluhommat, paitsi matikka, on hyvin hoidossa. Täytyypä muistaa, ettei kannata turhaan stressata matikan yo:sta - vaikka en pääsisikään koetta läpi pääsen silti ylioppilaaksi ja hylättyä arvosanaa ei edes merkitä yo todistukseen!! YO-vihko harjotukset on tehty, äikän aineet kirjotettu ja kertauskirjat ostettu. Oon jopa alottanut lukemaan pääsykoekirjaa, joka btw on aika loistava - olen siis valinnut oikean alan!!
Perjantaina baariin. Saa nähdä minne ja kenen kanssa, mutta menen joka tapauksessa. Lohjalle varmaan taas suunnistan. En olekaan sitten joulupäivän ollut kunnolla juhlimassa, joten eiköhän nyt olisi aika!
Taas istun töissä, mutta kivaahan tämä on =)