IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat

Cocillana, Redol Comp ----- mitä muuta?Perjantai 24.02.2006 02:01

Kumpaakaan en ole vielä ottanut ja vain toista löytyy, mutta pahoin pelkään, että saattaa lähiviikkoina tulla käyttöä molemmille - sen verran kipiä kurkku nyt. Jotkut ihmiset vaan ei osaa olla silleen vähän kipee ja nopeesti. On olemassa meitä, jotka on sit kerralla aina kunnolla kipeenä ja niin, että sit kerralla kaikki taudit ja tulehdukset päälle.

1. Kurkunpääntulehdus
2. Keuhkoputkentulehdus
3. Poskiontelotulehdus
4. Korvatulehdus
5. Silmätulehdus
+kuume
++armoton väsymys
+++tauoton kipu joka puolella kehoa
++++lääkkeiden sivuvaikutuksina ei-mikään-lievä-pahoinvointi, pääkipu, sydämen tykytys - joka btw haittasi nukkumista todella paljon - sekä yleinen hourailu, sekavuus ja humina päässä. Ja pidetään kuitenkin mielessä, että ilman kyseisiä lääkkeitä, jotka nuo haittavaikutukset aiheuttivat, en olisi edes hengittänyt.

Tämä kaikki siis vuosi sitten tähän aikaan ja kesto yhteensä noin kaksi kuukautta - että revitään siitä huumoria =) Silti vietin viikon Kolilla lautailemassa <3 sekasin olin kuin tuulimylly koko reissun enkä paljoa muista, mutta kivaa kai oli.


Tämä kaikki siis luultavasti tuli kerrottua vain siksi, että voisin nytkin olla Kolilla lautailemassa, mutta en mennyt vaan jäin abiristeilylle =)

*niisk*

Mutta huomenna rusettiluistelemaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.