IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat
Tms.. juup, töissä taas. En mennyt sinne äikän tenttiin tänään, en vaan yksinkertaisesti kyennyt. Jo suihkussa käyminen tuotti semmosta tuskaa, että meinas itku tulla. Siispä päätin, ettei mun tarvitse lähteä kouluun siinä tilassa. Pahinta tässä taudissa on kuitenkin se, että mua väsyttää aivan tajuttomasti koko ajan. En ole ennen tiennyt, että ihminen voi ihan helposti nukkua 18h putkeen, valvoa 6h ja taas sama juttu uudestaan. Näin on jatkunut nyt kolme päivää. Ja edelleen väsyttää. Yleensä herään siihen, että on aivan tajuton nälkä..outoa kyllä, mutta näin käy. Sit vähän ravintoa ruumiille ja takasin peiton alle. Töihin kyllä jaksoin tulla =) rahaa on saatava.

Omaankotiin.fi - hanke edistyy ihan kiitettävästi. Asunnonhakupaperit on lähetetty ja tänään äiti kävi ostamassa mulle imurin ja mikron, kun löysin ne TOSI halvalla.
Nyt mulla siis on:
kahvinkeitin
mikro
imuri
haarukat,veitset,lusikat,pikkulusikat
snapsilasit
drinkkilasit
kahvikupit
hyvä alku KoKo-astiastoa
lakanat
matto (tai siis kolme, mutta yksi uusi)

ja heti kun pääsen taas Helsinkiin, niin mulla on myös pyyhkeet. Ja sit kun pääsen ikeaan, niin mulla on myös vuodesohva ja harmaa kaappi (älä kysy, se on hieno <3).

Juu, tiedän, ettei noilla kamoilla mitään elämää vielä perusteta, mutta hyvä alku toi on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.