IRC-Galleria

|mascara|

|mascara|

Arttu & Jimi<3

Selaa blogimerkintöjä

Pissismin vaaleanpunainen kirja!Tiistai 27.05.2008 20:37

1. ensteks täytyy miettiä mitä pakkelia naamaan voi tällä kertaa tunkea. paras paikka on kaverin luona, jonka vanhemmat ei ole kotona - samalla voi kuunnella poppia ja juoda pohjia.

2. meikin pohjuksena käytetään kaksi astetta liian vaaleaa tai tummaa meikkivoidetta. väri rajoja ei kannata häivyttää! peitepuikon jälkeen varmuuden vuoksi vielä toinen kerros meikkivoidetta ja vaaleaa kivipuuteira. jos luulet, että pohjustus on valmis olet väärässä. enemmän!

3. ripsiväriä pitää laittaa pakkeleineen ainakin kilo. alaripset twiggyn tyyliin. yläripset voi erotella toisistaan esimerkiksi hakaneulalla. ripsari ei saa missään nimellä olla vedenkestävää - ethän muuten pysty valuttamaan meikkejä.

4. ihkuja luomivärejä ovat tietty pinkki, violetti, valkoinen ja kultainen.

5. kajaalia, eyelineria... parhaimpia pissisrajausmalleja ovat "kissansilmät" ja "panda"

6. rohkeat ja rajut varjostukset tummilla luomiväreillä.

7. kulmakynän tulee olla ylitumma. tässä vaiheessa saa alkaa nyppiä kulmakarvoja.

8. glitteriii! enemmän! ei riitä! lisää!

9. huulikiiltoa tai -punaa ei koskaan liikaa! ruusunsävyistä kiiltoa tai ihonväristä huulipunaa pitää lisätä aina kun käy vessassa, röökillä tai näkee heijastavan pinnan.

10. tunnin kuluttua meikin pitäisi olla valmista. enne lähtöä viimeinen silaus rajauksiin, lisäys huulikiiltoa ja pari tuputusta puuterihuiskulla. näkyyhän poskipuna vielä?



Meikit pitää itkeä poskelle truukavereiden kanssa illan pättävässä itkupiirissä. Valutuksen voi pyyhkäistä hihansuuhun tai kaverin olkapäähän. Meikkiä ei tule missään nimessä pestä! ei edes kotona! Jos peset meikit, laita suihkun jälkeen uudet! Ties vaikka sattuisi tulipalo ja joudut lähtemään keskellä yötä ulos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.