IRC-Galleria

|mascara|

|mascara|

Arttu & Jimi<3

Selaa blogimerkintöjä

Sininen Sristalli Apina. 14.01.1989!Lauantai 24.02.2007 15:44

Sininen Apina

Olet utelias, ennakkoluuloton, viehättävä, älykäs, hyväksyvä ja nopeasti oppiva Sininen Apina, Magian voima. Seurassasi tuskin kenelläkään pystyy olemaan tylsää. Seuraa sinulla on, koska huomion saaminen on sinulle välttämättömyys. Pidät huolen siitä, että mielenkiinnon kohteita ja toimintaa riittää. Sinulla on upea taito tehdä useita asioita samanaikaisesti. Huumorisi on todellinen lahja maailmalle.


Kristalli

Sinua ohjaava numero kaksitoista on yhteistyön kristalli sointu, joka tarkoittaa monimuotoisuutta, hyvin monimutkaisen vakauden ylläpitämistä. Tämä sointu vahvistaa mahdollisuuksiasi ja taitojasi yhteistyön tekemiseen muiden kanssa, kuitenkin muistaen, että samalla sinulle on tärkeää säilyttää oma riippumattomuutesi. Mayojen kaksitoista on pyöreän pöydän kokous, jossa aikaisempien numeroiden yhdestä yhteentoista kokemukset kerätään yhteen ja yhdistetään.


Kauriin vuodenaika:

Kauriin aikana eletään talven kylmintä ja lumisinta aikaa. Olosuhteet ovat äärimmäisen niukat ja sekä eläinten että ihmisten tulee olla hyvin tarkkana säilyäkseen hengissä paukkuvan pakkasen keskellä. Tämä on aikaa, jolloin jokainen ihminen ymmärtää olla onnellinen lämpimästä asunnosta, lämpimistä vaatteista, saunasta ja jopa lämpimästä suihkusta. Kauriit ovat ihmisiä, jotka osaavat arvostaa pieniä asioita elämässään. He ovat valmiita tekemään pyyteettömästi töitä saavuttaakseen oman päämääränsä. Kauris haluaa tehdä kaiken mahdollisimman hyvin ja perusteellisesti, sillä hänellä ei ole varaa hukata energiaa erehdyksiin puhumattakaan laiskottelusta, joka on myrkkyä tälle merkille.


Hallitseva planeetta:

Kaurista hallitseva planeetta Saturnus kuvaa ihmisen rajallisuutta luonnonvoimien edessä. Henkilökohtaisten resurssien ylittäminen kostautuu aina väsymyksenä, sairauksina ja kärsimyksinä. Kauris on muita merkkejä alttiimpi tekemään enemmän kuin mihin voimat riittävät ja siksi myös herkempi sairastumaan jopa kroonisiin sairauksiin. Kauriiden tulisi oppia elämään vuodenaikansa mukaisesti ja säästämään omaa energiaansa myös huomisen varalle. Kun väsymys yllättää tulisi levätä eikä kuitata tilannetta kupillisella kahvia tai tupakalla kuten useilla Kauriilla on tapana.


Rakkaus:

Parisuhteessaan Kauris on hyvin velvollisuudentuntoinen ja valmis tekemään paljon töitä perheensä hyväksi. Valitettavan usein tämä piirre ennemminkin rikkoo perheitä kuin pitää niitä kasassa, sillä huonosti kotona viihtyvä työnarkomaani ei useimmiten lainkaan vastaa muun perheen todellisia tarpeita isästä tai äidistä. Usein myös kotiin lapsia hoitamaan jäävä Kauris onnistuu kasaamaan itselleen niin valtavan määrän päivittäisiä pakkorutiineja ettei perheelle ja lapsille jää lainkaan aikaa.


Seksi:

Seksuaalisesti Kauris on kaikista merkeistä herkin ja aistillisin sikäli kun hän löytää aikaa tälle omassa tarvehierarkiassaan melkein viimeisenä olevalle asialle. Ellei Kauris onnistu vapautumaan ylenmääräisistä velvoitteistaan tai työnarkomaniasta niin eipä hänestä tule olemaan suurta iloa myöskään sängyssä. Jotta Kauris pystyisi nauttimaan seksistä tulee hänen sitä harjoittaessaan olla virkeä ja energinen. Kauris jos kuka osaa löytää pienimmätkin nautintoa tuottavat alueet kumppanistaan, mutta tämä vaatii tietysti täydellistä paneutumista tilanteeseen. Kauriin seksuaalinen vastaanottokyky toimii ainoastaan silloin kun hän voi tuntea olonsa täysin turvalliseksi ja luottavaiseksi kumppaninsa seurassa. Ellei näin ole Kauris voi kyllä rakastella mutta ilman omaa täyttymystä.


Kauriin valttikortit:

Kauris on laatunsa mukaan käytännöllinen, rationaalinen, rakentava ja kurinalainen. Asiallisuus ja muodollisuus heijastuvat kaikessa käyttäytymisessä. Toiminnan motiivina on Kauriilla kaiken järjestykseen saattaminen ja organisoiminen. Hän on suoraviivainen, vastuullinen ja ahkera yhteiskuntaihminen. Kauriin kunnianhimoa ei auta koskaan aliarvioida. Hän asettaa tavoitteensa korkealle ja toteuttaa ne vääjäämättömästi ja tunnollisesti. Työntekijänä Kauris on kestävä, luotettava ja vastuuntuntoinen. Uraputki on Kauriin kohtalo, sillä hän ei ole valmis tekemään minkäänlaisia äkkikäännöksiä elämässään ja niinpä hän keskittyy siihen mitä osaa rajaten muut asiat mielensä ulkopuolelle.


Kauriin heikkoudet:

Tiukat rajat minuudelleen asettava Kauris sortuu samaan rajoittuneisuuteen myös suhteissaan muihin ihmisiin ja niinpä yleisimmät heikkoudet ovatkin: Liiallinen muodollisuus, itsekkyys, oman edun tavoittelu, ahdasmielisyys ja mekaanisuus. Ihmissuhteissaan sisimpänsä kätkevä Kauris rajaa tunteet ja inhimillisyyden todellisuutensa ulkopuolelle uskoen vain konkreettisiin ja järjellä selitettäviin näyttöihin. Hän saattaa olla hyvinkin viileä, etäinen ja virallisuuden taakse kätkeytyvä. Psyykkisesti hän saattaa olla ahdistunut, kireä, vakava ja altis masennuksiin.


Kauriin sairaudet:

Tiukka itsekuri ja kontrolli johdattaa helposti depressioihin ja psyykkisistä tekijöistä lähtevät Kauriin alttiudet myös selkä- ja ihosairauksiin. Lisäksi tällä merkillä ovat riesana huono verenkierto, huono aineenvaihdunta, luustosairaudet ja myöskin tämä taudeista lähes pelätyin eli syöpä.

R.I.P Kulmakoru <3Lauantai 24.02.2007 12:49

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 05:28

Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitos Kari Peitsamo, hyvin vedit...Nimmarin sain ja halasin.
ääh ja nyt mä tiiän jo liikaa juonipaljastuksii ku lueskelin tuolla salatut elämät kannulla niitä.. ei yhtään kiva juttu.

[Ei aihetta]Tiistai 20.02.2007 18:16

Ota puhelin käteesi ja täytä seuraavat kohdat.

Viisi ensimmäistä soitettua:
1.Armi
2.-
3.-
4.-
5.-

Viisi viimeksi vastattua:
1.Mari
2.Marjaana
3.Maria
4.-Hannamari
5.-Tuntematon

Viisi saapunutta viestiä:
1.Onnela
2.Tapio
3.Taxi Ville
4.Maria
5.Toni

1. Keneltä on puhelimessasi oleva vanhin viesti?
-Ronilta

2. Millä sanalla alkaa puhelimesi toinen viesti?
-Moi.

3. Rakastatko 7. viestin lähettäjä
-Khyly.

4. Mihin sanoihin päättyy 10. viesti?
-Vois huomenna kattoo sitä kahville menoa jos sul ei oo kovin kiireitä.

5. Montako saapunutta viestiä sinulla on?
-67

Mene lähetettyihin viesteihin.

1. Montako viestiä lähetetyissä on?
-5

2. Millä sanoilla alkaa ensimmäinen lähetetty viesti?
-Joo jos katellaan sitä huomenna.

3. Kenelle on lähetetty 9. viesti?
- ei oo.

4. Kenelle on lähetetty 2. viesti?
- Taxi Ville.

5. Milloin viimeisin viesti on lähetetty?
- ei nää.

Mene vastaamattomiin puheiluihin.

1. Onko vastaamaton 1. sinun paras ystäväsi?
-ei todellakaan.

2. Onko vastaamaton 4. sinulle sukua?
- eips oo.

Mene puhelimen perustilaan, mitä näet?
-Darinin kuvan.

Mene uudestaan saapuneisiin viesteihin.

Vastaa kysymyksiin kertoen kuudennen viestin lähettäjästä. Älä kuitenkaan paljasta hänen nimeään!

Onko hänellä ollut jo syntymäpäivä tänä vuonna?
on joo.

Ovatko hänen vanhempansa eronneet?
joo on.

Mitä hänen vanhempansa tekevät työkseen?
en tiiä.

Voiko hän luottaa sinuun?
Juu.

Luottaako hän?
juu kait.

Oletko seurustellut kyseisen henkilön kanssa?
en oo lesbo.

Onko hän sukua sinulle?
noup.

Oletteko ystäviä?
jepulis.

Asuuko hän samalla paikkakunnalla kuin sinä?
kyllä.

Onko hänellä kuvia galleriassa?
Ei enää

Onko sinulla yhtäkään hänelle omistettua kuvaa?
Ei olee.

Onko hänellä sisaruksia?
on joo.

Haastoiko hän sinut tekemään tämän kyselyn?
noup.

*Orimattila*Tiistai 20.02.2007 17:25

huh ompa tullu laskettuu mäkee paljon täällä mökkeillessä. Huomenna jo onneks kotia niin pääsee taas näkee kavereita ja muutenki sinne ku täällä tulee hulluks ku on vaan perheenjäsenet joka pv :P Huomenna nähdään Mari <3

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 22:32

"Tuleeks sun hanurista kova ääni?" &lt;virne&gt;

[Ei aihetta]Perjantai 16.02.2007 16:57

Hitsi että on hyvä fiilis. Koko yö valvottu Marjaanan,Henkan ja Marin kanssa Marilla ja dokattu vaan :D ei edes silmän räpäystä oo tää tyttönen nukkunu ja vieläki on tooooooosi pirtee olo :DD tää ei kyllä voi olla mahollista että oon näin kauan hereillä :D tää on jo ennätys mulle, tiedän paska "enkka" mut silti xDD

*hih*Torstai 15.02.2007 18:26

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.