IRC-Galleria

|mascara|

|mascara|

Arttu & Jimi<3

Selaa blogimerkintöjä

kerroppa mitä kuva sun mielestä muistuttaa?!

itse olen sitä mieltä että siinä on selvä koira!

tää galleriaKeskiviikko 03.06.2009 17:22

sekoilee mulla ainaki ihan hulluna.. sekooko sulla vai onkse mun pää ku sekoo nyt lopullisesti? =D

jaLKa.Tiistai 02.06.2009 01:35

sattuu sattuu sattuu.... huomenna pakko soittaa ja varaa aika fysioterapiaan jos vielä sais semmosen.. sattuu sattuu sattuu..

ja mulla on kuuma ku join teetä.. :(

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 23:53

Olen todella Happy Happy.. Netti toimii jälleen ja saan rauhassa datailla omassa huoneessa eikä kukaan TOIVOTTAVASTI tuu kokoajan ovella häiritsee.. vink vink vaan teille olkkarissa istuville.. ;P

Nyt sub.fi/lemmenviemää.. <3 Oujee!


ai vitsi joo, jäipä jännään kohtaan salkkarit ihan näin tiedoks vaa kaikille joita kiinnostaa ja myös niille joita ei kiinnosta. :D

Ravintola Temppeli, Kaivoksela!Lauantai 16.05.2009 16:43

eilen siis oltiin äiteen ja sanden kanssa katsomassa Anneli Mattila:a.. veti oikein mahtavan keikan ja oli pirtsakkakin, jaksoi hymyillä ja jutella ihmisille!!

kiitän ja kumarran!

ainiin ja söin aina yhtä ihanan makuisen Big Mac plusaterian.

11.5.2009 Lemmen ViemääTiistai 12.05.2009 02:00

voi nämä kyyneleet jotka valuvat. :/

anne on...Tiistai 21.04.2009 16:37

ananashirmusyöppö

aprillipila jälleen.Keskiviikko 01.04.2009 17:31

whoot? en saa kirjotettuu täällä mitään. jotn fakin muita tekstejä tulee vaihtoehtona siihe?

.Perjantai 20.03.2009 18:24

pussipussi tikitiki tangetange likiliki.

"oliks Anne vähän läppä"Keskiviikko 04.03.2009 14:58

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niinkuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.

Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan.

Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma. Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä. Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.

Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.

Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa. Luulen, että ankeriaat ovat niinkuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli varmasti kuollut.

Tiedän, että se kuoli varmasti, koska poikakaveri nylki sen ja heitti nahan vessanpönttöön.