IRC-Galleria

|mascara|

|mascara|

Arttu & Jimi<3

Selaa blogimerkintöjä

Ravintola Temppeli, Kaivoksela!Lauantai 16.05.2009 16:43

eilen siis oltiin äiteen ja sanden kanssa katsomassa Anneli Mattila:a.. veti oikein mahtavan keikan ja oli pirtsakkakin, jaksoi hymyillä ja jutella ihmisille!!

kiitän ja kumarran!

ainiin ja söin aina yhtä ihanan makuisen Big Mac plusaterian.

11.5.2009 Lemmen ViemääTiistai 12.05.2009 02:00

voi nämä kyyneleet jotka valuvat. :/

anne on...Tiistai 21.04.2009 16:37

ananashirmusyöppö

aprillipila jälleen.Keskiviikko 01.04.2009 17:31

whoot? en saa kirjotettuu täällä mitään. jotn fakin muita tekstejä tulee vaihtoehtona siihe?

.Perjantai 20.03.2009 18:24

pussipussi tikitiki tangetange likiliki.

"oliks Anne vähän läppä"Keskiviikko 04.03.2009 14:58

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niinkuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.

Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan.

Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma. Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä. Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.

Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.

Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa. Luulen, että ankeriaat ovat niinkuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli varmasti kuollut.

Tiedän, että se kuoli varmasti, koska poikakaveri nylki sen ja heitti nahan vessanpönttöön.

Hyvää Ystävänpäivää!!Lauantai 14.02.2009 16:29

Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä -
ne eivät lyhennä matkaa,
mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea.

Lainaten Cristal Snow:lta!Lauantai 31.01.2009 17:14

*** EUROVIISUT 2009***
Waldon äänetysnumero ja äänetysohjeet:

Waldo´s People - Lose Control
0700-717-05 tai 5 nroon 17132

Finaalissa voi äänestää suosikkiaan soittamalla kilpailijan omaan äänestyspuhelinnumeroon tai lähettämällä kilpailijan esiintymisnumeron tekstiviestinä numeroon 17132.

Äänestyspuhelu maksaa 66 senttiä + pvm per puhelu, tekstiviestin hinta on 66 senttiä per viesti.

Äänestys tapahtuu suorassa tv- ja radiolähetyksessä ilmoitettavana aikana.

Tekstiviestiäänestyksessä huomioitava! Tekstiviestiäänet rekisteröityvät reaaliajassa. Puhelimeen mahdollisesti asetettu tekstiviestin toimitusvahvistus saattaa tulla viiveellä.

Sturm der Liebe <3Torstai 22.01.2009 02:46

hähää mähän sanoin että Charlotte Saalfeld tulee takaisin.. nyt menee jännäksi sanoisinko.

anne kiittää, kuittaa, kumartaa ja toivottaa hyvät yöt kaikille <3

mama<3Maanantai 19.01.2009 14:09

Mitä lapsi sanoo äidistä:

4 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti osaa mitä vain!
8 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti tietää paljon! Todella paljon!
12 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti ei todellakaan tiedä kaikkea.
14 vuoden ikäisenä ~ Tietenkään äiti ei tiedä sitä, myöskään!
16 vuoden ikäisenä ~ Äiti? Hän on todella vanhanaikainen.
18 vuoden ikäisenä ~ Se vanha nainen? Hän on nyt semmoinen vanhanaikainen.
25 vuoden ikäisenä ~ No, hän saattaa tietää siitä hieman.
35 vuoden ikäisenä ~ Ennenkuin päätetään, kysytään äidin mielipide.
45 vuoden ikäisenä ~ Mietin vain, että mitä äiti siitä ajattelisi
65 vuoden ikäisenä ~ Voisinpa kysyä äidiltä neuvoa.

Jos arvostat äitiäsi edes pikkiriikkisen verran, niin lisää tämä päiväkirjaasi