IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Näin meillä part.5Keskiviikko 15.04.2009 00:49

Ystäväni Emmi, tarkkaavaisena tunnilla.

Näin meillä part.4Sunnuntai 05.04.2009 20:09

Ystäväni Emmi, kaunistautumassa.

Näin meillä part.3Keskiviikko 01.04.2009 22:02

Ystäväni Emmi, päivänpaisteella.

Näin meillä part.2Maanantai 30.03.2009 21:44

Ystäväni Emmi, illanvietossa.

Näin meillä part.1Keskiviikko 25.03.2009 23:55

Ystäväni Emmi, laser-laitteessa.

Halaus.Tiistai 17.07.2007 00:15

Usealla meistä on ilmaisuvaikeuksia tai emme muuten vain jaa elämäämme niin paljon muiden kanssa kuin olisi tarpeellista. Se kaikki on seurausta kulttuurimme omituisesta tavasta korostaa jäyhyyttä ja individualismia. Yksi tapa laajentaa kommunikointia ja rikastuttaa elämän hauskoja ja väliin surullisiakin hetkiä on halaus.

Halaus on yksi monimuotoisimpia tapoja kommunikoida toisten kanssa. Se laajentaa kieleemme aivan oman halauskielen. Erilaisin halauksin voimme viestiä esimerkiksi turvallisuudesta, varmuudesta, luottamuksesta ja yhteenkuuluvuudesta. Halaus on yksi mainioimpia tapoja parantaa omaa ja halattavan itsetuntoa: "WOW, toihan hyväksyy mut just tällaisena!" Myöskin juhlalliset tilanteet saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun niihin lisätään halaus.


Opettele aistimaan halattavasi mielialoja ja pyri olemaan mahdollisimman aito halaustilanteen suhteen niin olet oikealla polulla. Alussa halauksen analysointi voi olla tarpeen, jotta tulet tietoiseksi omista motiiveistasi samoin kuin omasta itsestäsi niin kuin halattavastakin, mutta myöhemmin itse analysointi voi johtaa vain liialliseen kriittisyyteen. Opettele eri tilanteissa ottamaan huomioon ympäristö ja myös ajan käyttö. Liian pitkät halaukset hyvin epämiellyttävässä ympäristössä voivat johtaa huonoihin kokemuksiin vaikka muutoin halauksen motiivi olisikin aivan oikea. Kun sinua itseäsi halataan niin pyri vastaamaan halaukseen ja pyri viestittämään kehollasikin, että se on hienoa, että sinua arvostetaan myös halauksen muodossa. Luonteva halaus on todella miellyttävä vastaanottaa. Pidä siis mielessäsi, että ei ole mitään tarvetta kehitellä näyttämöhalauksia. Halaus on välitön ja kaksisuuntainen prosessi ja siinä on silloin yhtä tärkeää olla viestin vastaanottaja kuin lähettäjäkin.

Halaamalla on hyvä luoda pitkäaikaisia suhteita. Harvasta on hauskaa, jos halaus jää vain kerta"suoritukseksi". Ole siis halauksissasi mahdollisimman paljon muita huomioon ottava ja samalla kertaa sensitiivisen tasapainoinen niin henkisesti kuin asentojesi ja otteittesi suhteen niin tulet saamaan elämältä ja toisilta ihmisiltä enemmän kuin aiemmin!Jep, näin on.!:>

Jippia jee.!Perjantai 15.06.2007 19:09

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja, pk, Lahti
Anttila Sini Susanna

parturiala odottaa.:>
kivaa.<3

<3Perjantai 01.09.2006 21:38

Pieni poikanen syntyi.<3
aika 17.12
paino 2500g
pituus 49cm

pieni on.<3

olen ylpeä kummitäti.:>

<3<3

.Perjantai 26.05.2006 19:52

"Totuus, mistä se on uskallettava sanoa, urheilusta, demokratiasta, tunteista, moraalista, minusta. Tai onko jotakin josta totuutta ei voi lausua? En tiedä.
Uskallettava sanoa totuus, että ylittää pelkonsa kertoa toiselle sen mitä on nähnyt, vaikka se ei miellytä toista. Tai toinen näkisi asian toisella tavalla.
Aivan varmasti, sanominen on uskaltamista. Mutta onko suurin uskaltaminen kuitenkin totuuden näkemisessä; että uskaltaa katsoa, omin silmin katsoa, nähdä sen minkä mikä on, vaikka se olisi ohi sen minkä toiset näkevät, tai väittävät näkevänsä.
Että ei siinä katso ohi, sulje silmiään, valehtele itselleen, että ei vähättele tai liioittele tai varsinkaan suhtaudu välinpitämättömästi, että uskaltaa katsoa päin. Ja tarpeeksi kauan, vaikka tietää että katseen kääntäminen, välittämättä jättäminen olisi niin paljon yksinkertaisempaa.
Mistä sellaisen katseen saa?
Sellaisen, joka kykenee näkemään läpi asioitten pinnan, valheen ja imagon taakse ja peiliin, sisälle minuun, sinne jonnekkin jossa toivottavasti elää se sama herkkyys elämälle joka meissä kaikissa alunperin on. Sinussa ja minussa. Ennen kuin absoluuttinen alkaa muuttua suhteelliseksi.
Sellaisen katseen minä haluan. Ja uskalluksen käyttää sitä. Mistä sen voi saada?"

-Juulian totuudet
- Vanhemmat »